یکی از جذابیت های بازار نفت خام این است که حتی افراد عادی هم قادرند به راحتی و حتی با سرمایه های کم از معاملات جهانی نفت خام و گاز درآمد خوبی کسب کنند و باتوجه به ارزش نفت و گاز در دنیا، سرمایه گذاری به صرفه و اطمینان بخشی را انجام دهند. در این مطلب ضمن بررسی روشهای سرمایه گذاری نفت، فاکتورهای موثر در تغییرات قیمت نفت خام، توضیحاتی در مورد نحوه ورود به این بازار جذاب و سودده را توضیح خواهیم داد. بسیاری از شما میتوانید با چند ساعت آموزش به راحتی در این بازار معامله کنید و درآمد دلاری بالایی داشته باشید.
نفت خام به عنوان طلای سیاه شناخته می شود و معاملات نفت در دنیا یکی از پردرآمدترین و بزرگترین معاملات است که اقتصاد کشورها، معیشت انسان ها و وضعیت شرکتهای زیادی در سرتاسر دنیا به آن گره خورده است. اگر تا به حال به چشم انرژی و سوخت به نفت خام نگاه می کردید، از امروز آن را یک منبع درآمد عالی برای خودتان بدانید.
گسترش اینترنت و بازارهای مالی مثل فارکس این فرصت را برای تمامی افراد روی کره زمین ایجاد کرده که فقط با داشتن یک گوشی موبایل و اتصال به اینترنت در بازارهایی که بزرگترین معامله گران دنیا حضور دارند، شرکت کنند. شاید هیچ حرفه ای در دنیا به این راحتی نباشد که شما میتوانید حتی در سفر و زمان تفریح و استراحت نیز کسب درآمد داشته باشید. چه چیزی بهتر از این که در منزل خود بنشینید و درآمد دلاری کسب کنید؟
آیا می دانید با ثبت نام در کپیتال اکستند، علاوه بر امکان انجام معاملات نفت خام میتوانید 30 درصد بیش از سرمایه خود معامله کنید و این یعنی تا 300 دلار پاداش سرمایه گذاری در همان لحظه ثبت نام و سپرده گذاری دریافت می کنید!
نفت خام چگونه معامله می شود؟
سرمایه گذاری در نفت خرید و فروش انواع نفت و دارایی های مرتبط با نفت با هدف کسب سود مالی است. از آنجایی که نفت یک منبع محدود است، قیمت آن می تواند به دلیل تغییرات عرضه و تقاضا شاهد نوسانات گسترده باشد. این نوسان باعث محبوبیت فوق العاده آن در بین معامله گران می شود.
میتوانید از سهام CFD برای معامله بر اساس قیمت نقدی نفت یا قیمت قراردادهای آتی نفت یا اختیار معامله استفاده کنید، بدون اینکه نیازی به مالکیت نفت واقعی داشته باشید.
یکی از جذابیت های معامله نفت خام در بازارهای مالی این است که تحلیل های فراوانی برای این کار وجود دارد و شما می توانید از نظرات افراد متخصص استفاده کنید. همچنین در بسیاری از کارگزاری ها، سیستم کپیی معاملات وجود دارد، به این صورت که شما میتوانید معاملات افراد موفق در معاملات نفت را ببینید، رزومه معاملاتی آنها را بررسی کنید و هرکدام که تریدر موفقتر و سودده تری بود را انتخاب کنید و استراتژی معاملاتی او را در پلتفرم معاملاتی خود کپی کنید و درآمدی به راحتی آب خوردن کسب نمایید.
سه روش رایج برای تجارت نفت وجود دارد که در ادامه توضیح داده ایم:
معامله نقدی نفت خام
قیمتهای لحظه ای نفت نشان دهنده هزینه خرید یا فروش فوری نفت یا «در محل» - بهجای تاریخ معینی در آینده است. در حالی که قیمتهای آتی منعکسکننده این است که بازارها معتقدند نفت در آینده چقدر ارزش دارد، قیمتهای نقدی نشان میدهند که در حال حاضر چقدر ارزش دارد.
قراردادهای آتی نفت خام
قراردادهای آتی نفت قراردادهایی هستند که در آن شما توافق می کنید مقداری نفت را با قیمت تعیین شده در تاریخ معین مبادله کنید. این قراردادها در بورس معامله می شوند و منعکس کننده تقاضا برای انواع مختلف نفت هستند. قراردادهای آتی نفت یک روش متداول خرید و فروش نفت است و شما را قادر میسازد تا افزایش و کاهش قیمت ها را پیش بینی کنید.
معاملات آتی نفت
شرکتها از قراردادهای آتی استفاده میکنند تا قیمت مناسبی برای نفت پرداخت کنند و در برابر تغییرات نامطلوب قیمتها سرمایه خود را محافظت کنند. با این حال، آنها در میان معاملهگران سوداگرانه نیز محبوب هستند، زیرا نیازی به تحویل بشکههای نفت نیست - اگرچه باید قرارداد را انجام دهید، این میتواند از طریق تسویه نقدی باشد.
دو نوع پرطرفدار نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت (WTI) هستند که به ترتیب در بورس بین قاره ای (ICE) و بورس کالای نیویورک (NYMEX) معامله می شوند. آنها به عنوان معیاری برای قیمت جهانی نفت استفاده می شوند.
قراردادهای اختیار معامله نفت
اختیار معامله نفت مشابه قرارداد آتی است، اما در صورت عدم تمایل، هیچ تعهدی برای معامله وجود ندارد. آنها به شما این حق را می دهند که در تاریخ انقضای تعیین شده مقداری نفت را با قیمت تعیین شده بخرید یا بفروشید، اما شما مجبور نخواهید بود از اختیار خود استفاده کنید.
چه عواملی بر قیمت نفت خام تاثیر دارد
قیمت نفت در درجه اول توسط رابطه بین عرضه و تقاضا حرکت می کند. زمانی که تقاضا برای نفت بیشتر از عرضه باشد، قیمت نفت افزایش خواهد یافت. اما اگر تقاضا کاهش یابد و عرضه به بازار سرازیر شود، قیمت نفت کاهش خواهد یافت.
عوامل زیادی وجود دارند که می توانند بر عرضه و تقاضای نفت تأثیر بگذارند، ما در زیر به چهار مورد از رایج ترین آنها نگاهی انداخته ایم.
تاثیر سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام
کشورهای عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) سهم بزرگی از عرضه جهانی نفت را تولید می کنند. این گروه سطوح تولید را برای پاسخگویی به تقاضای جهانی تعیین می کند و می تواند با افزایش و کاهش تولید بر قیمت نفت تأثیر بگذارد.
در طول همهگیری کرونا ویروس کووید-19 در سال میلادی2020، اوپک و متحدانش توافق کردند که نرخ تولید را برای تثبیت قیمتها کاهش دهند. اما اختلاف نظر با روسیه - یک کشور غیراوپک اما صادرکننده بزرگ - باعث کاهش شدید قیمت نفت شد.
عملکرد اقتصاد جهانی
در دوره های رشد اقتصادی، تقاضا برای نفت برای رفع نیازهای صنایعی مانند انرژی، حمل و نقل، تولید و دارو افزایش می یابد. اگر تقاضا بیشتر از عرضه باشد، قیمت نفت افزایش خواهد یافت.
با این حال، اگر اقتصاد در دوره رکود باشد، تقاضا برای نفت کاهش می یابد و در صورت ادامه تولید منجر به کاهش قیمت نفت می شود.
معامله گران نفت اغلب از انتشار داده های اقتصادی برای درک سلامت یک اقتصاد - مانند آمار تولید ناخالص داخلی و اشتغال استفاده می کنند.
ذخیره سازی نفت
زمانی که تقاضا برای نفت با شکست مواجه شود اما تولید ادامه یابد، نفت مازادی وجود خواهد داشت که به انبارها منتقل می شود. اما محدودیتهایی برای مقدار نفت قابل ذخیرهسازی وجود دارد. با پر شدن این مخازن، نگرانی در مورد نفت مازاد بر قیمتهای بازار تأثیر خواهد گذاشت.
به عنوان مثال، در آوریل 2020، نگرانی معامله گران در مورد تشدید ظرفیت ذخیره سازی نفت در بحبوحه ویروس کرونا باعث شد که معاملات آتی نفت خام به شدت کاهش یابد. در مقطعی قیمت نفت برای اولین بار منفی شد.
فشار برای منابع انرژی جایگزین
همانطور که تغییرات آب و هوایی به یکی از مباحث اصلی گفتگوهای جهانی تبدیل شده، شرکت های انرژی به طور فزاینده ای تحت فشار قرار می گیرند تا راه های جدیدی برای تولید برق بیابند. حرکت به سمت منابع جایگزین - مانند انرژی خورشیدی، باد و برق آبی - می تواند تقاضا برای نفت را کاهش دهد.
چگونه در معاملات نفت خام شرکت کنیم؟
برای انجام معاملات نفت حتما باید در یک بروکر حساب معاملاتی باز کنید. برای مثال بروکر فارکس کپیتال اکستند، که یکی از معتبرترین کارگزاری های معاملات در بازارهای جهانی به شمار میرود.
نکته جالب در مورد این بروکر این است که کاملا بین المللی است و برای تمام زبان ها از جمله فارسی تیم پشتیبانی اختصاصی دارد. در این صورت شما خیلی راحت و به زبان فارسی به وب سایت، پلتفرم ها و پشتیبان دسترسی خواهید داشت و حتی نیازی به تسلط به زبان انگلیسی هم ندارید. کانال فارسی کپیتال اکستند در تلگرام با آیدی capitalxtend_farsi و صفحه رسمی اینستاگرام capitalxtend_persian آماده پشتیبانی و پاسخگویی به شماست.
آدرس وب سایت فارسی این شرکت capitalxtend.com/fa است که برای ورود به آن به vpn نیاز دارید. همچنین دامنه capitalxtend-irn.com/fa بدون نیاز به vpn در دسترس کاربران ایرانی است.
کارگزاری کپیتال اکستند ضمن ایجاد بستری برای معاملات فارکس، شرایط ویژه ای برای معاملات طلا، نفت و ارزهای دیجیتال فراهم نموده است و شما میتوانید انواع حساب های معاملاتی را افتتاح کنید. از حساب آزمایشی گرفته که نیازی به واریز وجه ندارد تا حساب های معاملاتی حرفه ای برای تریدرهای باتجربه!
با ثبت نام در کپیتال اکستند تا 300 دلار پاداش سرمایه گذاری دریافت کنید!
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد معاملات نفت، طلا و فارکس میتوانید به وب سایت کپیتال اکستند مراجعه کنید. همچنین کانال پشتیبانی و اطلاع رسانی این بروکر در تلگرام با آیدی capitalxtend_farsi اماده پشتیبانی شماست.