روزبه وثوق احمدی در گفتوگو با ایسنا، درباره مناقشه بین باشگاههای لیگ برتری از جمله نفت، سایپا و استقلال خوزستان بر سر فسخ قرارداد بازیکنان با قانون پرداخت کمتر از 50 درصد از قراردادها، توضیح داد: بندی در آییننامه نقل و انتقالات سال 1393 وجود دارد که بر اساس آن اگر قراردادی کمتر از 50 درصد در طول فصل پرداخت شده باشد، بازیکن میتواند پایان فصل آن را یکطرفه فسخ کند.
وی افزود: آییننامه جدید، هفته پیش توسط هیات رییسه سازمان لیگ مصوب شد اما هنوز به صورت رسمی به ما ابلاغ نشده است. در آییننامه جدید درصد عنوان نشده و آن را به عهده باشگاهها گذاشته تا در موردش توافق کند. به عنوان مثال ممکن است بازیکنی با باشگاهش توافق کرده باشد که اگر 25 درصد از قراردادش را نگرفته بود فسخ کند.
رییس کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان فدراسیون فوتبال در پاسخ به این پرسش که تکلیف قراردادهایی که قبل از تصویب آییننامه جدید به ثبت رسیده، چه میشود، بیان کرد: در رابطه با پروندههایی که قبل از تاریخ تصویب این آییننامه ثبت شدهاند باید به آییننامه سال 1393 رجوع کرد. یک اصل کلی وجود دارد که بر اساس آن باشگاه نمیتواند با زور بازیکنی را نگهدارد. هر بازیکنی که فکر میکند، به صورت موجه میتواند قراردادش را فسخ کند، در این زمینه آزاد است اما اگر فسخ او موجه نباشد باید تاوان بدهد و ممکن است محروم و جریمه شود. به عنوان مثال مهدی طارمی با باشگاه ریزهاسپور ترکیه قرارداد بست اما قبل از شروع فصل، درخواست فسخ آن را داد و به پرسپولیس آمد، سپس ریزهاسپور از او شکایت کرد و معتقد بود که فسخ قرارداد، غیر موجه است. طارمی هم در حال دفاع از خود است و میگوید بر اساس بندهایی که در قراردادش وجود داشته میتوانست آن را فسخ کند.
وثوق احمدی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا پروندهای از سوی باشگاههای نفت تهران، سایپا و استقلال خوزستان در زمینه فسخ قراردادها در فدراسیون فوتبال باز شده است یا نه، به ایسنا، گفت: کمیته تعیین وضعیت، مسئول رسیدگی به موجه بودن فسخ قراردادها است اما از سوی باشگاه نفت هنوز مستنداتی به دست ما نرسیده است. البته ممکن است آنها مدارک را تحویل سازمان لیگ یا دبیر کل داده باشند و آنها هنوز به ما ارجاع نکرده باشند.