ماهان شبکه ایرانیان

انتقاد پارلمان آلمان از جبهه ضد ایرانی ترامپ در منطقه

"کلایدیا رات" معاون پارلمان اروپا به پروژه سد ایلیسوی ترکیه بر روی رودخانه فرات اشاره کرده و گفت: من سالهاست که با بحث ها در این باره آشنا هستم. عراقی ها می گویند این طور نمی تواند باشد که یک کشوری مانند ترکیه با رودخانه ها کاری کند که گویا جزو اموال شخصی خودش است و این امکان را برای خود فراهم کند که بتواند جریان آن را برای دیگران ببندد.

خبرگزاری تسنیم: معاون پارلمان آلمان انتقاد شدیدی به رویکرد رئیس جمهور آمریکا در ساختن دیوار بر سر راه روابط با ایران و تشکیل جبهه ضد ایرانی با حمایت گسترده از عربستان وارد کرد.

"کلایدیا رات" معاون پارلمان اروپا به پروژه سد ایلیسوی ترکیه بر روی رودخانه فرات اشاره کرده و گفت: من سالهاست که با بحث ها در این باره آشنا هستم. عراقی ها می گویند این طور نمی تواند باشد که یک کشوری مانند ترکیه با رودخانه ها کاری کند که گویا جزو اموال شخصی خودش است و این امکان را برای خود فراهم کند که بتواند جریان آن را برای دیگران ببندد.

وی افزود: بر اساس کنوانسیون آب سازمان ملل متحد یک کشور نمی تواند بر سر راه رودخانه ها سد ایجاد کند چرا که از این طریق دسترسی به آب به یک ابزار سیاسی تبدیل می شود.این کنوانسیون مهم سازمان ملل متحد توسط ترکیه امضا نشده و به تصویب نرسیده است.

معاون پارلمان آلمان با اشاره به عواقب نهایی شدن این پروژه تاکید کرد که باید به این روند خاتمه داده شود که آب احتمالا به مسئله تحریک کننده ای برای وفوع جنگ های جدید تبدیل شود.

رات در ادامه گفت: بخصوص در ایران مسئله آب بحران بزرگی است و اگر کشور همسایه آن با رودخانه ها و سدها سیاسی کاری کرده و بر ایران فشار آورد وقوع درگیری های جدید و غیر ضروری محتمل است.

معاون رئیس پارلمان آلمان در بخش دیگری از این گفتگو به مسئله پناهندگان اشاره کرده و اظهار داشت که بر اساس اطلاعات آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد از جنگ جهانی دوم تا به حال این اندازه پناهنده در دنیا وجود نداشته است. ما از حدود 65.7 میلیون نفر سخن می گوییم که در حال فرار هستند.

رات همچنین از میلیون ها پناهنده زیست محیطی در صورت مقابله نکردن با بحران آب و هوا هشدار داده و همچنین سیاست صادرات تسلیحات آلمان را هم به عنوان عاملی برای اینکه انسان ها وطن خود را ترک کنند نام برد.

وی همچنین تاکید کرد که اروپا نباید به صورت گسترده در مسیر وابستگی بیشتر به حاکمان مستبدی مانند اردوغان در حل مسئله پناهندگان حرکت کند بلکه ما باید یک سیاست پناهندگی مستقل، اروپایی و عادلانه داشته باشیم که حقوق اساسی پناهندگان را از آن ها سلب نکند.

کلایدیا رات همچنین با تاکید بر اینکه راه های دسترسی قانونی برای پناهندگان به اروپا باید ایجاد شود همچنین گفت که ما نباید حقایق سیاست خارجی را به گونه ای باز تعریف کنیم که در آن کشوری مانند افغانستان به عنوان کشور مبدا امن ارزیابی شود. این یک مسئله حساس است و من امیدوارم که از آن در مبارزات انتخاباتی سوء استفاده نشود.

وی در ادامه به مسئله ایران و انتخابات ریاست جمهوری در آن پرداخته و از تمایل خود برای سفر به این کشور در اسرع وقت سخن گفته و انتخابات ریاست جمهوری اخیر در ایران را یک سیگنال مهم بخصوص برای نسل جوان این کشور دانست.

معاون پارلمان آلمان در چنین شرایطی ساخت دیوارهای جدید در روابط با ایران آنگونه که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا انجام می دهد و از سعودی ها به صورت گسترده حمایت کرده و یک جبهه علیه ایران ساخته است را رد کرده و در این باره ابراز نگرانی کرد.

وی ایران را یکی از جوان ترین و تحصیل کرده ترین جوامع در دنیا دانست که در آن بسیاری زنان در دانشگاه ها مشغول تحصیل هستند و خواستار حمایت از جوانان این کشور شد.

رات همچنین با اشاره به دیدار اخیری که با وزیر محیط زیست ایران داشت گفت: ایران شدیدا از بحران آب و هوا رنج می برد. یک فاجعه زیست محیطی در دریاچه ارومیه مشابه فاجعه دریاچه آرال رخ می‌دهد. از این رو ما باید به ایران کمک کنیم.

وی همچنین با اشاره به اینکه ایران همواره به هدف سفر بسیاری توریست ها تبدیل می شود گفت: به صورت باورنکردنی افراد زیادی برای دیدن این کشور زیبا به ایران سفر می کنند و متوجه مهمان نوازی و خون گرمی باورنکردنی مردم این کشور  می شوند. وی حمایت از گردشگری و صنعت توریسم در ایران را اقدامی درست ارزیابی کرده تا به این ترتیب از یک طرف تعصبات و کلیشه‌ها علیه ایران از بین برود و از طرف دیگر امکان دیدارهای بیشتر فراهم شود.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان