ردپای بلانکیت در نان و شیرینی؛خطرناک یا بی‌خطر؟

ردپای بلانکیت در نان و شیرینی؛خطرناک یا بی‌خطر؟

به گزارش خبرآنلاین، دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی با اشاره به اینکه بلانکیت یا جوهر قند، سفیدکننده‌ای است که کاربرد زیادی در صنایع غذایی و نیز در تولید قند و شکر دارد، می‌گوید: این ماده بواسطه خاصیت احیاءکنندگی که دارد می‌تواند باعث از بین رفتن یا کاهش سطح آنتی‌اکسیدان‌هایی بشود، لذا مصرف این ماده از این جهت می‌تواند زیان‌رسان باشد. همچنین این ماده در ذات خودش خاصیت سرطانزایی دارد و مصرف بیش از حد مجاز آن می‌تواند خطرناک باشد.

او تاکید می‌کند: گرچه که اساسا خوردن شیرینی‌ها و ترکیبات آنها برای سلامتی زیانبار هستند، ولیکن افزودن مقادیر مجاز بلانکیت(10میلی‌گرم در لیتر) به آنها درصورتی که تاییدیه مراجع بهداشتی را داشته باشد، خطر مضاعفی برای بدن ما ندارد. بی‌شک توجه کردن به برچسب مواد غذایی ما را از میزان افزودنی‌های مجاز موجود در آن ماده غذایی آگاه می‌کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان