ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه رول اسفناج و پنیر فوری و خوشمزه با رسپی آسان

برای داشتن دستورهای متنوع و متفاوت غذایی شما علاقمندان می توانید در این بخش همراه ما باشید. در این قسمت با طرز تهیه رول اسفناج و پنیر آشنا خواهید شد.

طرز تهیه رول اسفناج و پنیر فوری و خوشمزه با رسپی آسان

یکی از غذاهای محبوب برای پذیرایی شما عزیزان استفاده از رول های مختلف است. شما می توانید در این بخش با طرز تهیه رول اسفناج و پنیر آشنا شوید. این رول ویژه ترکیب و طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه رول اسفناج و پنیر در کمترین زمان:

این نوع رول ها یک غذای ساده بوده که در کمترین زمان نیز تهیه می شود. شما می توانید این رول های ویژه را برای پذیرایی در مهمانی های خود تهیه کرده و نوش جان کنید.

رول اسفناج و پنیر

مواد اولیه:

  • آدر: 300‌ گرم
  • نمک: 1 قاشق چای خوری
  • خمیر مایه فوری: 1 قاشق چای خوری
  • روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری
  • مخلوط شیر و آب ولرم: 180 میلی لیتر

مواد داخل رول:

  • اسفناج: 100 گرم
  • پنیر پیتزا: 100 گرم
  • پنیر خامه ای: 200 گرم

روش تهیه رول اسفناج و پنیر:

برای آماده شدن این رول ویژه و ساده باید ابتدا خمیر خود را تهیه کنید. آرد را درون کاسه ای ریخته و و بهتر است تا چند مرتبه آن را الک کنید. مقداری نمک و خمیر مایه فوری را به آن اضافه نمایید. در گام بعدی آب و شیر وارم را درون ظرف ریخته و با مواد آرد به آرامی هم زده تا ترکیب خمیری شما به دست آید.

مواد رول اسفناج و پنیر

بعد از اینکه خمیر درون کاسه ای جمع شد، مقداری روغن زیتون را به آن اضافه کرده تا خمیر کمی چرب شود و دیگر به ظرف نچسبد. این کار باعث شده تا بافت خمیر شما نیز نسبتا لطیف و نرم باشد.

خمیر را که درون کاسه چرب شده قرار داده اید، با استفاده از سلفون بپوشانید. اجازه دهید تا خمیر شما به مدت 1 ساعت درون محیط استراحت کرده تا بافت آن حجیم و سبک شود.

در مرحله بعدی از طرز تهیه رول اسفناج و پنیر ساقه ها اسفناج را جدا کرده و بشویید. درون آبکش مواد را ریخته و زمان دهید تا آب اضافی آن کشیده شود. در این میان خمیر را روی سطحی اردپاشی شده قرار دهید و به خوبی آن را ورز داده و در ادامه نیز فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا به خوبی گرم شود.

طرز تهیه رول اسفناج و پنیر

خمیر را به شکل مستطیلی برش زده و ضخامت آن به اندازه نیم سانتی متر باشد. این کار را می توانید با استفاده از وردنه انجام دهید. روی سطح خمیر خود را با استفاده از پنیر خامه ای پوشانده و کاور کنید.

اسفناج ها را به صورت پخش شده نیز روی سطح خمیرها قرار دهید. در ادامه نیز باید مواد خمیر خود را رول کنید. خمیر آماده شده را روی سطح سینی چرب شده قرار داده و برای سطح خمیر نیز از رومال تخم مرغ استفاده نمایید. روی سطح خمیر را با استفاده از چنگال نیز سوراخ کرده تا به خوبی خمیر پخته شود.

بعد از یک ساعت که مواد درون فر قرار گرفت، باید آن را از فر خارج کرده تا سرد شود و می توانید در ادامه آن را برش بزنید. شما می توانید از پنیر پیتزا به صورت دلخواه نیز درون این رول استفاه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی