ماهان شبکه ایرانیان

واکنش ایران به انتخابات آمریکا

شماره روزنامه: ۶۱۴۷ تاریخ چاپ: ۱۴۰۳/۰۸/۱۹ ...

به گزارش «ایسنا»، وی افزود: اولویت خود را توسعه روابط با کشورهای اسلامی و همسایه قرار داده‌ایم و عمیقا معتقد به ایجاد وحدت و انسجام میان کشورهای اسلامی هستیم و باور داریم اگر همه کشورهای جهان اسلام با یکدیگر برادر و متحد بودند، رژیم صهیونیستی جرات نداشت این‌گونه مردم فلسطین و لبنان مظلوم را به خاک و خون بکشد. در واکنشی دیگر محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیس‌جمهوری در واکنش به نتیجه انتخابات آمریکا در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «مردم آمریکا، از جمله بیشتر مسلمانان، با رای خود به‌وضوح مخالفت خود را با یک سالِ شرم‌آورِ همدستی ایالات‌متحده در جنایت‌های اسرائیل در غزه و کشتار در لبنان نشان دادند. امیدواریم که دولت جدید ترامپ و ونس به وعده‌های خود در مورد خودداری از جنگ‌ها عمل کنند و درس مهمی که مردم آمریکا پیرامون پایان دادن به جنگ‌ها و پیشگیری از جنگ‌های جدید یاد داده‌اند را به یاد داشته باشند.

ایران نشان داده عزم و توانایی مقابله با هرگونه تهاجم را دارد و تحت تاثیر تهدیدها قرار نمی‌گیرد، اما به احترام توجه می‌کند.همزمان سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همایش سراسری معاونان روابط عمومی رده‌های مختلف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مدیران رسانه‌های کشور در واکنش به نتیجه انتخابات اخیر آمریکا گفت: انتخابات اخیر آمریکا ثابت کرد مقاومت غزه حتی می‌تواند دولت جنگ‌افروز آمریکا را تغییر دهد؛ چرا که دموکرات‌ها کسانی بودند که جنگ در فلسطین را با همه توان حمایت کردند، اما در عمل، مردم آمریکا به کسانی که ماشین کشتار صهیونیست‌ها را تجهیز کردند رأی ندادند. به گزارش «ایسنا»، وی افزود: آنها می‌دانند که با گسترش جنگ، فقط اعتبار، قدرت و منافع ایالات‌متحده است که روز‌به‌روز بیشتر دچار آسیب می‌شود.

 ازسوی دیگر علی لاریجانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری درباره انتخاب مجدد ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا و تاثیر آن بر اقتصاد ایران، گفت: در بعضی از حرف‌های ترامپ نشانه‌هایی بود، مثلا نزدیک رأی دادن گفت که من نمی‌خواهم با ایران بجنگم، می‌خواهم مساله هسته‌ای ایران به سمت سلاح نرود، مثلا شاید برای این بود که رای بیشتری از ایرانیان بگیرد، ولی به هر حال ممکن است هم فهمیده باشد که با یک دیوار سخت مواجه است و باید رفتارش را تغییر دهد، نمی‌دانیم، باید کمی جلوتر رود ببینیم چگونه عمل می‌کند، دفعه قبل رفتار عاقلانه‌ای نداشت، حالا ممکن است تجربه بیشتری کسب کرده و مسیر دقیق‌تری را دنبال کند. به گزارش فارس وی افزود: منتها نکته‌ای که هست این است که ما نباید رفتار خودمان را پیوند بزنیم به این شخصیت‌هایی که خیلی ارزش زیادی هم ندارند، این خیلی برای کشور ما خوب نیست. فکر نکنیم اگر این [ترامپ] آمد وضع خیلی خطرناک می‌شود./ایسنا/فارس/جماران

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی