سوسیس یکی از فرآورده های گوشتی بوده که از فست فودهای مضر به شمار می آید. اما شما می توانید با رسپی و طرز تهیه سوسیس مرغ خانگی یک سوسیس سالم و خانگی برای فرزندان خود تهیه کنید.
رسپی سوسیس با مرغ:
آماده کردن سوسیس بسیار ساده بوده و شما می توانید به عنوان یک سوسیس سالم در کنار وعده های غذایی خود داشته باشید. یک سوسیس با فرآورده مرغ که بسیار سالم است. شما می توانید با طرز تهیه همبرگر رژیمی سالم نیز آشنا شوید.
مواد اولیه:
- گوشت مرغ و گوساله: 600 گرم
سیر: 3 حبه
سویا: نصف پیمانه
آرد سفید: 180 گرم
شیر خشک: 15 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
آب یخ: 100 گرم
سس کچاپ: 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 50 گرم
جوز هندی، فلفل، نمک، پودر گشنیز، زنجبیل، پودر سیر، پور پیاز، آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه سوسیس مرغ:
مراحل آماده سازی این سوسیس دست ساز و خانگی بسیار ساده بوده و شما می توانید یک سوسیس مقوی و سالم تهیه کنید. برای آماده کردن این سوسیس باید از گوشت مرغ نیمه منجمد شده استفاده نمایید.
گوشت نیمه منجمد را به همراه ادویه های ذکر شده فلفل، نمک، پابریکا، تخم گشنیز، آویشن و ادویه های طعم دهنده دلخواه درون میکسر ریخته مقداری شیر خشک، آرد سفید، سویا، تخم مرغ، آب یخ، روغن، پودر سیر، پودر پیاز، سس کچاپ را به مواد اضافه کرده و مجدد آنها را با همزن میکس کنید. بهتر است از غذاساز یا گوشت کوب برقی برای میکس کردن مواد خود استفاده نمایید.
حالا به خوبی مواد را با استفاده از لیسک و قاشق ترکیب کرده تا مواد شما یکدست شود. در مراحل نهایی می توانید، مقداری هل کوبیده شده نیز به مواد خود اضافه نمایید.
برای اینکه مواد سوسیس شما بافت بهتری داشته باشد، باید ابتدا آنها را پوره کرده الک کنید و بعد به مواد اضافه نمایید. مواد را از درون غذاساز خارج کرده با استفاده از دستی که خیس کرده اید به خوبی مواد را ورز داده تا منسجم شود.
بهتر ازاست ، 30 دقیقه مواد را مدام ورز داده این کار باعث شده تا سوسیس های شما بافت بهتری بگیرد و به خوبی منسجم شود. در این صورت دیگر سوسیس ها کپک نمی زند و هوا وارد آن نمی شود.
بعد از ورز دادن سوسیس های شما آماده بوده و درون کاورهای مخصوص سوسیس ریخته و دو طرف آن را به خوبی با استفاده از نخ بسته و محکم کنید. در ادامه باید سوسیس ها را بپزید. در این مرحله از طرز تهیه سوسیس مرغ باید کاورهای سوسیس را درون هواپز انداخته تا به مدت 45 دقیقه پخته شود.
اگر هوا پز ندارید، می توانید یک قابلمه را آب ریخته روی حرارت بگذارید و روی آن یک آبکش قرار دهید. کاورها را درون آبکش قرار داده درب قابلمه را قرار دهید.
در ادامه یک ساعت به مواد زمان داده تا بخار آب پخته شود. در ادامه مواد را 24 ساعت درون فریزر قرار داده تا مواد شما بسته شده و سوسیس ها آماده پخت می باشد. در ادامه سوسیس ها را اسلایسی برش زده و درون روغن ها روی حرارت سرخ کنید.