ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه قاتق عدس غذایی سنتی و مقوی

برای داشتن یک غذای متنوع و خوشمزه حتما در این بخش با طرز تهیه قاتق عدسی همراه ما باشید. این غذای مقوی با عدسی میکس شده تهیه می شود و بسیار مقوی است.

طرز تهیه قاتق عدس غذایی سنتی و مقوی

با توجه به اینکه وجود حبوبات در رژیم غذای ما حائز اهمیت می باشد، در این بخش می خواهیم طرز تهیه قاتق عدسی را برای شما علاقه مندان عنوان کنیم. این غذا خواص سرشاری برای کودکان و بزرگسالان دارد.

دستور تهیه قاتق عدسی

طرز تهیه قاتق عدسی:

این غذا با عدس تهیه می  شود و گزینه مناسبی برای وعده های شام بوده، می توانید در سفره های غذایی شما قرار بگیرد. با این غذای ویژه می توانید یک وعده شام مناسب داشته باشید. این غذا یکی از غذاهای سنتی و اصیل در کرمان است.

مواد اولیه:

  • عدس: 1 پیمانه
  • روغن: به میزان لازم
  • پیاز: 2 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • زیره: به میزان لازم
  • فلفل، زردچوبه، نمک: به مقدار لازم
  • آرد: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه قاتق عدسی:

برای داشتن این عدسی خوشمزه ابتدا باید عدس‌ ها را پاک کرده بشورید و از شب قبل آنها را خیس کنید. این کار باعث شده تا عدس‌ ها درشت‌ تر شده و در زمان پخت نیز بهتر شود.

مواد لازم قاتق عدسی

در ادامه عدس ها را با مقداری آب روی حرارت قرار داده و زمان دهید تا عدس‌ ها پخته شود. عدس‌ ها برای این غذا باید کاملاً له شود. بنابراین مقدار کمتری آب درون آنها ریخته تا خیلی آبکی نشود. در ادامه عدس های پخته شده را درون غذاساز ریخته و به خوبی آنها را میکس کنید.

پیازها را به صورت خلالی خرد کرده به همراه مقداری روغن درون تابه ریخته و تفت دهید. بعد از اینکه پیازها طلایی شد به آن مقداری ادویه فلفل، زردچوبه و نمک اضافه کنید.

مقداری از پیازهای طلایی شده را باید برای تزیین غذا کنار بگذارید. بقیه پیازها را درون مواد عدسی میکس شده ریخته و به خوبی آنها را ترکیب کنید. عدسی‌ ها را مجدد روی حرارت قرار داده و از آب عدسی‌ ها روی آن بریزید و زمان دهید تا با حرارت ملایم مواد جا افتاده شود.

بعد از جوش آمدن مواد به آن مقداری پودر زیره یا زیره سیاه اضافه نمایید. درون ظرفی تخم مرغ‌ ها را شکسته و کمی آنها را هم بزنید. در مرحله آخر پخت تخم مرغ‌ ها را روی غذا ریخته و زمان دهید تا گرفته شود. شما می‌ توانید در صورت دلخواه تخم مرغ‌ ها در این غذا حذف کنید.

طرز تهیه قاتق عدسی

بعد از اینکه غذای شما به خوبی قوام آمد، می‌ توانید آن را از روی حرارت بردارید. مواد را درون ظرف دلخواه سرو کرده و روی آن را با مقداری پیاز داغ تزیین کنید.

طرز تهیه قاتق عدسی به همین سادگی بوده و شما می‌ توانید یک غذای مقوی و مخصوص برای کودکان خود تهیه کنید. این غذا برای وعده‌ های مختلف به ویژه میان وعده‌ ها نیز گزینه مناسبی می‌ باشد.

در صورت دلخواه می‌ توانید از مقدار روغن دنبه یا کره گیاهی برای تفت دادن پیازها استفاده کنید که خاصیت و مقوی بودن غذا را دو چندان می‌ کند.. این غذا را در کنار سبزی و نان سنگک می‌ توانید نوش جان کنید. بهتر است این غذا به صورت داغ سرو شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی