ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سمبوسه پنجابی با رسپی ویژه

اگر یه دنبال یک غذای محلی خاص و ویژه هستید در این قسمت با طرز تهیه سمبوسه پنجابی خانگی همراه ما باشید. این غذای خوشمزه طعم عالی دارد.

طرز تهیه سمبوسه پنجابی با رسپی ویژه

سمبوسه یکی از غذاهای متنوع و محلی بوده که می‌ توانید با رسپی‌ های مختلفی تهیه کنید. در این قسمت با طرز تهیه سمبوسه پنجابی که یک غذای محلی و خوشمزه است، آشنا خواهید شد.

طرز تهیه سمبوسه پنجابی

سمبوسه پنجابی مخصوص:

مراحل آماده سازی این غذا بسیار ساده بوده در کمترین زمان می‌ توانید یک غذای متنوع و خوشمزه داشته باشید. در ادامه این قسمت با نحوه تهیه با آماده کردن این غذا بیشتر آشنا خواهید شد.

برای آماده کردن این سمبوسه می‌ توانید از یک سس تمرهندی مخصوص نیز استفاده کنید. این سس بسیار خوشمزه و متنوع بوده و طعم فوق العاده‌ای دارد. شما می توانید با طرز تهیه سمبوسه گوشت  و  سمبوسه قارچ با دستورهای دیگر نیز آشنا شوید.

مواد اولیه:

گوشت چرخی: 300 گرم
جعفری: 150 گرم
سیب زمینی: 1 کیلو
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
سرکه: 60 گرم
پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری
تره: 150 گرم
فلفل، کاری، نمک: به میزان لازم
روغن: به میران لازم

طرز تهیه سمبوسه پنجابی:

درون تابه مقدار پیاز خلالی شده ریخته و به همراه روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیازها سبک شد، به آنها گوشت چرخی را اضافه کرده به همراه پیازها تفت داده تا گوشت‌ها تغییر رنگ دهد.

در ادامه با آن ادویه فلفل، زردچوبه، پابریکا و مقدار نمک را اضافه کنید. در قسمت دیگر سیب زمینی‌ ها را به همراه آب درون قابلمه انداخته و روی حرارت بگذارید تا سیب زمینی‌ ها نرم و پخته شود.

مواد سمبوسه پنجابی

به همراه مقداری از سبزیجات می‌ توانید سیب زمینی‌ های پخته شده را ترکیب کرده و درون ظرفی بریزید. برای مزه‌ دار شدن به مواد خود مقداری عصاره تمبر هندی اضافه کنید.

در ادامه به مواد گوشت مقداری رب گوجه فرنگی اضافه کرده تفت داده تا رنگ آن باز شود. مقداری شکر سرکه و روغن زیتون نیز اضافه کنید. بعد از اینکه مواد گوشتی شما به خوبی تفت خورد زیر آن را خاموش کنید.

برای آماده کردن این سمبوسه به نان‌ های لواش نیاز دارید. نان‌ های لواش را به اندازه‌ های دلخواه برش زده و در ادامه مواد سیب زمینی‌ ها را با گوشت‌ ها ترکیب کرده و درون نان‌ های لواش بپیچید.

در طرز تهیه سمبوسه پنجابی باید مواد سمبوسه پیچیده شده خود را درون مواد رقیق آرد و آب و نمک غلطانده و بعد درون روغن بیندازید تا مواد شما سرخ شود. این سمبوسه طعم و مزه فوق العاده‌ای داشته و برای آماده کردن آن نیاز به زمان کمی دارید.

دستور پخت سمبوسه پنجابی

شما می‌ توانید با همین رسپی انواع دیگری از سمبوسه‌ ها را نیز تهیه کنید. طعم سمبوسه‌ ها بسیار متنوع و خوشمزه هستند و برای وعده‌ های غذایی مختلفی می‌ توانید این سمبوسه‌ های خوشمزه را داشته باشید.

در صورتی که گوشت چرخی دوست ندارید، می‌ توانید از مرغ ریشه یا نگینی شده نیز درون ترکیب‌ های خود استفاده کنید. همچنین می‌ توانید سیب زمینی را ابتدا به صورت نگینی برش زده سرخ کنید و بعد به مواد خود اضافه نمایید.

این سمبوسه برای میان وعده کودکان و عصرانه آنها نیز گزینه بسیار مناسبی خواهد بود. شما می‌ توانید از انواع سس‌ های کچاپ، سس‌ های دست‌ ساز، سس‌ های تمبر هندی نیز برای سرو این سمبوسه مخصوص استفاده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی