تهیه انواع شیرینی با میوه کار بسیار جالب و متنوعی بوده و شما می توانید در این قسمت طرز تهیه پای میوه ای با انواع رسپی ها را مطالعه کنید. این شیرینی طعم فوق العاده ای دارد.

پای میوه مخصوص:
این شیرینی ها دستور تهیه ساده ای داشته و شما می توانید با رسپی این بخش انواعی از پایین میوه ها را تهیه کنید. تنها آماده کردن این خمیر را در این قسمت آموزش می بینید و می توانید آن را با انواع از میوه های دلخواه پر کنید. تارت پسته ای را با رسپی های دیگر در لینک مطالعه خواهید کرد.
مواد خمیر تارت:
- آرد: 320 گرم
- کره: 180 گرم
- آب سرد: 2 قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ: 1 عدد
- روغن مایع: 4 قاشق سوپ خوری
- پودر شکر: 4 قاشق سوپ خوری
مواد داخل تارت:
- خامه: 1 لیوان
- میوه دلخواه: به میزان لازم
- خامه صبحانه: 300 گرم
طرز تهیه پای میوه ای:
برای آماده کردن این تارت ابتدا باید خمیر آن را تهیه کنید. آرد را به همراه بکینگ پودر چند مرتبه الک کرده و درون ظرفی بریزید. حالا در ادامه با آن مقداری شکر اضافه کنید.

کره را در دمای محیط گذاشته تا کمی باز و نرم شود. کره باز شده را به مواد خود اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز داده تا مواد خمیر با یکدیگر ترکیب شده و مخلوط ماست ای شود.
در این خمیر نباید بیش از حد آن را ورز دهید تا با حرارت دست خمیر باز نشود. در ادامه آب تخم مرغ و روغن مایع را با یکدیگر ترکیب کرده تا خمیر شما به دست آیند. خمیر آماده شده را درون یک کیسه نایلون قرار داده و درون یخچال بگذارید تا یک ساعت استراحت کند. بعد از یک ساعت از درون یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسد.
در این مرحله از طرز تهیه تارت میوه ای یک قالب تارت تهیه کرده و خمیر آماده شده را درون قالب گذاشته و تا قسمت دیواره های قالب بکشانید. ضخامت این خمیر حدوداً باید نیم سانتی متر باشد.
بعد از اینکه خمیر را تا لبه های قالب بالا آوردید، سوراخ هایی با استفاده از چنگال روی آن ایجاد کنید. در ادامه قالب را درون فر دمای 180 درجه سانتیگراد قرار داده تا با حرارت فر خمیر پخته شود.

حالا می توانید از میوه ای دلخواه خود برای پر کردن تارت استفاده کنید. در این قسمت شما می توانید تلفیقی از میوه ها را درون تارت بریزید. میوه ها را به صورت حبه ای برش زده و خامه قنادی را با همزن به اندازه هم زده تا حجیم شود. در مرحله بعدی با مقدار خامه صبحانه وانیل و در صورت دلخواه شکلات بنماری شده اضافه کنید.
میوه های حبه ای شده را نیز به مواد خود افزوده کمی مخلوط کرده و بعد از اینکه یکدست شد، کف قالب پهن کرده و خوب سطح آن را صاف کنید. تارت را درون یخچال قرار داده و بعد از اینکه خنک شد، نوش جان کنی.د برای تزیین کردن تارت می توانید از پودر کاکائو نیز استفاده کنید.