آیت‌الله‌العظمی مکارم‌ شیرازی:

کارگروه اقتصاد مقاومتی ایجاد شود/ نباید به مذاکرات دل بست

گروه حوزه‌های علمیه: مفسر قرآن کریم با بیان اینکه مذاکرات باید ادامه یابد، ولی نباید به آن دل بست، تاکید کرد: برای حل مشکلات اقتصادی باید اقتصاد مقاومتی را جدی گرفت و کارگروهی در این زمینه ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی در دیدار سرلشکر رحیم صفوی و شماری از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، توجه به مشکلات را مهم دانسته و تاکید کرد: اگر انسان مشکل را تشخیص دهد برای حل آن نیز به دنبال راه چاره می‌رود و این خود یک پیروزی محسوب می‌شود.

این مرجع تقلید در ادامه با تاکید بر این که دولت با یک سری مشکلات مالی و محدودیت‌ها مواجه است، تصریح کرد: از سویی در شرایط تحریم هستیم، از سویی دیگر قیمت نفت به میزان چشمگیری کاهش یافته است، اما ما معتقدیم هیچ مشکلی نیست که راه حلی وجود نداشته باشد و باید نشست و در این باره فکر و چاره‌اندیشی کرد.

ایشان با اشاره به مسائل منطقه و فتنه تکفیری‌ها اظهار کرد: اگر هوشیاری مرجعیت دینی و کمک‌های خالصانه و بی شائبه جمهوری اسلامی ایران در مقابله با تروریسم و داعش نبود، معلوم نبود امروز وضعیت عراق چگونه بود؛ اما با فتوای مرجعیت و به میدان آمدن جمهوری اسلامی ایران ورق برگشت.

این مفسر قرآن تاکید کردند: در سوریه نیز دشمنان با وجود تمام سرمایه‌گذاری عظیمی که کردند، نتوانستند کاری از پیش ببرند، امیدواریم در ادامه مسیر نیز ملت و دولت سوریه موفق باشند و بتوانند مشکلات را حل و با گروه های تروریستی و تکفیری مقابله و شر آنها را دفع کنند.

آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی یادآورشد: نقطه امتیاز و ویژگی برجسته ما این است که به کارمان عقیده داریم، اما غربی‌ها به کارشان ایمان و عقیده و اخلاص ندارند و حاضر به فداکاری نیستند اما ما تا آخرین مرحله حاضر به فداکاری هستیم.

استاد حوزه علمیه از نقش مخرب برخی دولت‌های منطقه انتقاد کرده و عنوان کرد: برخی دولت‌های عربی به اصطلاح مسلمان و همچنین دولتمردان ترکیه اقداماتی می‌کنند که تحولات منطقه را دچار مشکل جدی کرده است.

ایشان افزود: واقعا انسان نمی‌فهمد مقامات ترکیه با این اقدامات خود می‌خواهند چکار کنند و چه چیزی گیرشان می‌آید. آیا واقعا می‌خواهند حکومت عثمانی را تجدید کنند که واقعا خیال و خواب است یا چیز دیگری در این وسط گیرشان می‌آید؟.

وی تاکید کرد: البته تاکنون جز بدبینی عمومی مسلمانان چیزی نصیب‌شان نشده است، با این وجود بر سیاست‌های خود اصرار می‌ورزند. بعضی از دولت های عربی نیز حاضرند تمام سرمایه های خود را بدهند تا مسلمانان به دست یکدیگر از بین بروند.

آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی ائتلاف ضد داعش به رهبری آمریکا را نوعی ریاکاری دانست و بیان کرد: شکی نیست آنچه آمریکایی‌ها درباره ائتلاف ضد داعش می‌گویند یک ریاکاری بیشتر نیست.

ایشان اضافه کرد: دلیلش هم این است که ما می بینیم آن خاخام یهودی با صراحت می‌گوید داعش یک هدیه الهی است که خدا نصیب ما کرده تا از موجودیت خود دفاع کنیم؛ مسؤول سابق سیا نیز گفته بود که بهترین گزینه برای ما این است که داعش بغداد را بگیرد و تمام شیعیان را سر ببرد.

آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی همچنین در بخش دیگری از بیانات خود بر لزوم حفظ وحدت ملی در کشور تاکید و تصریح کرد: ما باید داخل را محکم کنیم؛ گاهی اوقات یک سری اختلافات بدی هست که متاسفانه دیده می‌شود؛ ما باید این اختلافات را کنار بگذاریم و در برابر دشمنان متحد و همدل باشیم.

این مرجع تقلید درباره مذاکرات هسته‌ای نیز نکات مهمی را مطرح و تاکید کرد: مذاکرات مربوط به موضوع هسته‌ای باید دنبال شود، اما نباید به آن دل بست؛ چراکه طرف‌های مقابل حرف‌هایی می‌زنند که ناامید کننده است و بعید است که دست از همه تحریم‌ها بردارند.

ایشان ادامه دارد: همان طور که رهبر بزرگوار انقلاب فرمودند باید مذاکرات را ادامه داد ولی برای حل مشکلات کشور باید بدون توجه به آن فکر و برنامه‌ریزی کرد و در این جهت توکل ما باید به خدای متعال باشد.

آیت‌الله مکارم شیرازی همچنین با اشاره به مسئله اقتصاد مقاومتی، خواستار تشکیل کارگروهی ویژه متشکل از نخبگان، مجلس، دولت، قوه قضاییه و اندیشمندان برای پیگیری این موضوع مهم شدند.

ایشان افزود: این گروه باید بنشینند و یک برنامه ریزی جامع عملی برای اقتصاد مقاومتی صورت دهند که واقعا چکار باید کرد و از کجا بایستی شروع کرد؛ این کار، کار مهمی است و تصور ما این است که اگر به خوبی برای آن برنامه ریزی شود جواب می‌دهد.

این مرجع تقلید مجددا درباره یارانه‌ها نکاتی را متذکر شد و گفت: یارانه‌ای که بی جهت به هفتاد میلیون پرداخت می‌شود، از آن دسته هزینه‌هایی است که بدون هیچ گونه توجیهی به دولت تحمیل می‌شود.

ایشان گفت: از روز اولی که مسئله یارانه‌ها شروع شد بنده با پرداخت یارانه به همه افراد جامعه مخالف بودم؛ یارانه باید به نیازمندان تعلق گیرد و به هیچ وجه منطقی نیست که به هفتاد میلیون نفر یارانه پرداخت کنیم.

استاد حوزه علمیه تاکید کرد: در مسئله مهم اقتصاد مقاومتی باید به این موضوع نیز توجه شود؛ اگر یارانه افراد غیر نیازمند قطع شود، دست دولت نیز باز خواهد شد و بسیاری از مشکلات حل شدنی خواهد بود.

ایشان بیان کرد: البته اقدام کردن به این مسئله نیازمند شجاعت است و هزینه هم دارد، ممکن است عده ای مخالف شوند، اما به هر حال اگر می خواهیم این مشکل حل شود باید در بزنگاه هایی مثل این مورد شجاعت به خرج داده تا بتوانیم بر مشکلات فائق آییم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر