ماهان شبکه ایرانیان

مویدی مطرح کرد؛

توزیع مواد مخدر دولتی مردود است/ نقل قول‌ها درباره حذف مجازات اعدام صحت ندارد

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت:توزیع مواد مخدر دولتی مردود است و وقوع این امر در ایران شدنی نیست.

توزیع مواد مخدر دولتی مردود استبه گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛نشست خبری ستاد مبارزه با مواد مخدر، با حضور علی مؤیدی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر و اصحاب رسانه صبح امروز دوشنبه (10مرداد) برگزار شد.

علی مؤیدی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: توزیع مواد مخدر دولتی مردود است و وقوع این امر در ایران شدنی نیست.

وی افزود: حذف اعدام به صورتی که در حال حاضر در برخی محافل نقل می شود، صحت ندارد.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر عنوان کرد: گزارش ویژه‌ای که باید در خصوص آسیب های اجتماعی با محوریت اعتیاد و برای رهبری آماده می شد، آماده و به زودی برای معظم له ارسال می شود.

علی مویدی با اشاره به ورود مخدر جدید با پایه روان گردان به نام «Nps»به کشور گفت: مخدر فوق به دارو شباهت بسیار زیادی دارد و حمل آن بسیار آسان است.

وی با اشاره به آموزش کارکنان فرودگاه و گمرک برای برخورد با قاچاقچیان و ورود مخدر «Nps» به کشور گفت: امیدواریم با تلاش رسانه ها و مردم بتوانیم در برخورد با این مواد و جلوگیری از فراگیر شدن، با عاملان ورود آن به موقع برخورد و در این زمینه موفق عمل کنیم.

مویدی خاطرنشان کرد: نگاه ستاد مبارزه با مواد مخدر با وزارت بهداشت در خصوص درمان معتادان متجاهر، یکسان است و وزارت بهداشت یکی از مجموعه های فعال در امر مبارزه با مواد مخدر است و ما نتایج قابل توجهی را با هم در این زمینه در امر مبارزه با مواد مخدر به دست آورده ایم.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در خصوص کولبران و نقش آن ها در ورود و قاچاق مواد مخدر گفت: همه کولبران قاچاقچی نیستند. تعدادی از این افراد برای معیشت اقدام به کولبری می کنند، اما در مرزهای غربی با مسأله ورود مواد پیش ساز از این راه‌ها مواجه هستیم و در این راستا مرزبان ها آموزش لازم را فرا گرفته اند.

مویدی در خصوص موفقیت طرح توزیع شربت تریاک اظهار داشت: مصرف شربت تریاک در میان برخی از مصرف کنندگان مواد مخدر باعث گرایش آن ها به ترک شده است و اگر طرح فوق با دید علمی و تخصصی اجرا شود طرح خوب و موفقی خواهد بود.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: آمارهایی که در ادامه ارایه می شود و همچنین کارنامه فعالیت های ستاد مبارزه با مواد مخدر نشان می دهد که ستاد در این راستا فعالیت چشمگیر و موفقی داشته است.

افزایش 96 درصدی سمن های فعال در حوزه اعتیاد در سال 95

 مویدی گفت: درمان و کاهش آسیب معتادان در سال 95 با رشد 61 درصدی مواجه بوده است. بحث پذیرش معتادان با رشد 39 درصدی در سال 95 همراه است و موضوع نگهداری معتادان متجاهر، رشد 450 درصدی را به دنبال داشته است. این آمارها به همراه سایر فعالیت های ستاد در راستای مبارزه با مواد مخدر قابل دفاع است.

وی از افزایش 96 درصدی تعداد سمن های مرتبط با کاهش آسیب های ناشی از اعتیاد خبر داد و گفت: مجموعه سمن های فعال در حوزه کاهش آسیب از یک هزار و 208 مجموعه به 2 هزار و 365 سمن افزایش پیدا کرده است و این امر نشانه کاهش فاصله بین مردم، نهادهای اجتماعی مرتبط و حاکمیت در حل معضلات اجتماعی چون اعتیاد است.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: در تهران اقدامات خوب و قابل توجهی در مسأله ساماندهی معتادان متجاهر صورت گرفته است. اما برخی از این افراد بعد از درمان اعتیاد خود به سطح شهر باز می گردند. ضمن اینکه برخی از افراد و بی خانمان های خیابانی را متکدیان، بیماران و ولگردان خیابانی تشکیل می دهند و رسیدگی به این مسأله ارتباطی با ستاد مبارزه با دمواد مخدر ندارد. طی 2 هفته گذشته که 2 هزار و 800 نفر ساماندهی شدند، بخش قابل توجهی از این افراد ارتباطی با مواد مخدر و اعتیاد ندارند.

حجاج ایرانی از داشتن هرگونه موادمخدر و دارو خودداری کنند

مویدی با ابراز خرسندی از حضور حجاج ایرانی در مناسک حج تاکید کرد: امیدواریم با توجه به آموزش هایی که حجاج بیت الله الحرام در خصوص عدم مبادرت به جابجایی و حمل هر گونه مواد مخدر داده ایم، حجاج هم هیچ گونه دارو و مخدری را با خود حمل نکنند.

وی افزود: برای مسأله مبارزه با مواد مخدر در فرودگاه ها تجهیزات خوبی را فراهم کرده ایم و این امر باعث شناسایی و دستگیری عاملان ورود روان گردان به کشور شد و اتفاقات خوبی را در این حوزه رقم زد.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، طرح توزیع مواد مخدر دولتی را مردود برشمرد و تصریح کرد: آنچه در حال حاضر اهمیت دارد مسأله قطع رابطه قاچاقچیان و مصرف کنندگان مواد مخدر است. در هیچ یک از کشورهای دنیا، تریاک دولتی توزیع نمی شود بلکه تنها در برخی از کشورها مواد روان گردان را به صورت کاملا کنترل شده به مصرف کننده می دهند و خود همین کشورها از اجرای طرح مذکور پشیمان هستند. اعضای کمیسیون مربوطه ای که بحث توزیع مواد مخدر دولتی را مطرح کردند می دانند که طرح فوق طرحی خام و ناپخته است و جای کار بسیاری دارد.

مؤیدی اضافه کرد: مسأله صیانت اجتماعی فرآیند مبارزه با مواد مخدر، حلقه های متعددی دارد و از مهد کودک تا دوران دانشگاه را شامل می شود. بسته های آموزشی ویژه برای هر گروه سنی در نظر گرفته شده و مطالب و موضوعات سایر بسته ها مبنای علمی دارد و در اختیار تمام گروه ها قرار می گیرد.

وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص کشت آسان مخدر گل اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر زمینه تهیه مخدر گل در کشور وجود دارد و مصرف آن در میان برخی از جوانان مشاهده می شود. ستاد مبارزه با مواد مخدر مسأله شناسایی و برخورد با عوامل تهیه و توزیع این مخدر را همچون سایر مخدرها و روانگردان ها در دستور کار دارد و با جدیت این مسأله را دنبال می کند.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر یادآور شد: ستاد مبارزه با مواد مخدر یک مجموعه اجرایی نیست بلکه مجموعه ای متشکل از 20 دستگاه فعال در راستای مبارزه با مواد مخدر است. حرف کسانی که همچون دادستان تهران، مدعی عملکرد ضعیف و غیرقابل قبول هستند، درست نیست. چون اگر کم کاری مشاهده می شود شامل همه اعضای این 20 مجموعه می‌شود، اگر کم کاری باشد همه اعضا کم کاری کرده اند. دادستان کل کشور اعلام کرد: عملکرد ستاد واقع بینانه نیست و این در حالی است که باید به عملکرد سایر دستگاه ها در امر مبارزه و پیشگیری توجه شود.

حذف مجازات اعدام برای قاچاق موادمخدر صحت ندارد

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان