به گزارش ایسنا، طی پنج روز کاری بورس تهران در این هفته شاخص کل بازده نقدی و قیمتی توانست دو بار سقف شکنی کند و از تراز 91 هزار و 92 واحدی تا تراز 93 هزار و 283 واحدی بالا رود.
طی ماههای گذشته بازار های جهانی شاهد افزایش قیمت کامودیتیها بود و این باعث شد از ابتدای سال جاری صنایعی مثل روی و فولاد شروع به رشد کنند و در نتیجه قیمت این کالاها در ایران نیز دست خوش تغییر شود، این موضوع توانست در معاملات بورس تهران تغییراتی در داد و ستد سهمهای صنایع پالایشی و پتروشیمی ایجاد کند و حتی انتظارات فعالان بازار را تا حدودی بالا برد. این انتظارات و رشد قیمتها را می توان از جمله عواملی نام برد که توانست بورس تهران را تکان دهد و دماسنج بازار سرمایه را به سمت بالا هدایت کند.
در طی معاملات هفته گذشته گروههایی همچون فلزات اساسی و پتروشیمیها و نفتیها توانستند رشد قابل توجهی در قیمت پایانی داشته باشند. این موضوع یکی از دلایلی بود که باعث شد شاخص کل به کانال تاریخی 93 هزار واحدی وارد شود.
در طی چند هفته گذشته بورس تهران توانسته چندین بار کانال شکنی کند و بسیار معتقدند این کانال شکنیها، نتیجه رشد قیمت کامودیتی در سطح جهان است. شاخص آزاد شناور نیز در این مدت 2374 واحد رشد داشته و توانسته از کانال 98 هزار و 635 واحدی تا تراز 101 هزار و 9 واحدی بالا رود.
شاخص بازار اول نیز در این مدت نزدیک به 2000 واحد رشد کرد و تا رقم 66 هزار و 686 بالا رفت. علاوه بر این شاخص بازار دوم با 2624 واحد افزایش تا تراز 196 هزار و 398 افزایش یافت. شاخص صنعت نیز در این مدت با 2097 واحد رشد از رقم 79 هزار و 947 تا عدد 82 هزار و 44 واحدی بالا رفت.
رشد حجم معاملات نیز در روزها گذشته بسیار چشمگیر به نظر می رسید به طوری که ارزش معاملات بازار بورس تهران در آخرین روز کاری به رقم 468 میلیارد تومان رسید و حجم معاملات عدد یک میلیارد و 749 میلیون سهم و اوراق مالی را تجربه کرد.