دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور:

آسیب شناسی و داشتن نگاه جامع برای حل مشکلات فرهنگی ضروری است

قزوین- دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: با تعریف ۱۵ سرفصل در شورای فرهنگ عمومی کشور، با آسیب شناسی و داشتن نگاه جامع نگر تلاش می کنیم در مسیر حل مشکلات فرهنگی گام برداریم.

آسیب شناسی و داشتن نگاه جامع برای حل مشکلات فرهنگی ضروری است

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا موالی زاده در جلسه شورای فرهنگ عمومی که عصر شه شنبه با حضور استاندار، امام جمعه و مدیران دستگاههای فرهنگی در دفتر امام جمعه قزوین برگزار شد اظهارداشت: ترامپ با ایجاد برنامه های مختلف از جمله انتقال پایتخت اسرائیل می خواهد از بن بست خارج شده و از استیضاح نجات یابد و با کمک جنایتکاران اسرائیل به اهداف خود برسد.

وی افزود: همچنین در یک برنامه از پیش تعیین شده دنبال انتقال بحران به داخل کشور ما بودند تا جشن 40 سالگی انقلاب برگزار نشود اما به لطف الهی و هدایت رهبری و حضور مردم در صحنه، این بار نیز مشت محکمی بر دهان دشمنان خواهیم زد و مردم ولایت مدار با بیعت دوباره با ولایت دشمن را ناکام خواهند کرد.

موالی زاده تصریح کرد: مردم در روزهای آینده در یک راهپیمایی باشکوه برائت خود را از افراد فرصت طلب اعلام و با رهبری بیعت خواهند کرد.

وی اضافه کرد: فصل مشترک باورها و رفتارهای یک جامعه و شناسنامه و مختصات فکری آنها در قالب فرهنگ عمومی تعریف شده و اموری مانند محبت اهل بیت، عزاداری سالار شهیدان، وفاق اجتماعی در آن دیده می شود.

دبیر شورای فرهنگ عمومی بیان کرد: فرهنگ شادمانی در عید نوروز، مشارکت در سرنوشت خود در قالب انتخابات، راهپیمایی اربعین یک مولفه مثبت فرهنگی عمومی است.

دنبال راهکار برای حل مشکلات فرهنگی باشیم

وی گفت: باید در شورای فرهنگ عمومی دنبال ارائه راهکار برای حل مشکلات فرهنگی باشیم که در این راه آسیب شناسی و داشتن نگاه جامع نگر ضروری است.

موالی زاده یادآورشد: باید با یک دیدگاه حل المسائلی طراحی جدید انجام دهیم تا شورای فرهنگ عمومی بتواند کارآمدی و اثربخشی خود را داشته باشد.

وی اظهارداشت:یک برنامه در 15 سرفصل تدوین شده که گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی، ترویج فرهنگ کار درکشور، اصلاح الگوی مصرف، افزایش مصرف کالای ایرانی، فرهنگ تفکر و مفاهیم به عنوان سرمایه اجتماعی، فرهنگ مسئولیت پذیری و مشارکت در نظم اجتماعی، قانون گرایی از آن جمله است.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور اضافه کرد: احترام به حقوق شهروندی، تقویت مناسبات اقتصادی سالم، اخلاق عمومی، ترویج فضائل اخلاقی، مدیریت بهینه اوقات فراغت، ساماندهی و اصلاح رفتارهای اجتماعی،تقویت کیان خانواده،بهداشت وسلامت اجتماعی،کاهش آسیب های اجتماعی، کاهش خشونت، طلاق و اعتیاد در جامعه، ترویج دین در جامعه، سرفصل های خردورزی و استدلال گرایی، تقویت روح ملی و شخصیت میهنی، ترویج ایثارو شهادت، توجه به جوانان و ظرفیت آنها، مهارت های زیست محیطی و اجتماعی، معماری و شهرسازی با روحیه مسئولیت پذیری، ساماندهی فضای مجازی از دیگر سرفصل های تعریف شده در فرهنگ عمومی است.

وی بیان کرد: امیدواریم با تصویب این برنامه و در ادامه پیگیری و اجرای آن بتوانیم در عرصه فرهنگ عمومی که راهبردی است گامهای موثری در حوزه فرهنگ برداریم.   

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر