ماهان شبکه ایرانیان

برنامه ریزی"هند" برای کاهش آثار مخرب اقتصادی و جانی بلایای طبیعی

هند به عنوان کشوری که بر اثر بلایای طبیعی سالیانه خسارات مالی و جانی فراوانی به آن وارد می شود، اکنون در نظر دارد در ظرف ۱۰ سال ۱.۵ تریلیون دلار برای ایجاد و توسعه زیرساخت های انعطاف پذیر در مقابل بلایای طبیعی صرف کند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان به نقل از روزنامه تایمز ایندیا ، برنامه ریزی هند برای اختصاص چنین بودجه هنگفتی به آثار بلایای طبیعی در راستای توافق اقلیمی 120 کشور جهان صورت گرفته است.
این تصمیم هند در جریان یک نشست دو روزه درباره روش های مقابله با بلایای طبیعی که با شرکت 22 کشور با همکاری سازمان ملل با هدف ایجاد یک ائتلاف جهانی جهت توسعه زیرساخت های انعطاف پذیر در مقابل بلایای طبیعی در دهلی نو برگزار می شود اعلام شد.

هند در سالهای اخیر نسبت به آثار زیانبار اقتصادی بلایای طبیعی در کشوری که خسارت های جانی این گونه حوادث در آن طبیعی و روزمره محسوب می شود بسیار حساس شده است و برنامه های گسترده ای برای پیشگیری و مقابله با ویرانی های آنها تدارک دیده است.

هند در حال حاضر به منظور کاهش ریسک و دستیابی به اهداف منطقه ای و جهانی برای کاهش تلفات و زیان های اقتصادی ناشی از بلایای طبیعی با سازمان ملل روابط گسترده و تنگاتنگی را آغاز کرده است.
هند در ماه نوامبر سال 2016 نیز ، میزبان نشست مبارزه با بلایای طبیعی در سطح وزرای کشور های آسیایی بود. در این نشست یک طرح منطقه ای برای کاهش تلفات و خسارات ناشی از بلایای طبیعی تا سال 2030 به تصویب رسید.
بر اساس بررسی های سازمان ملل، میزان خسارت های سالانه بلایای طبیعی در جهان 306 میلیارد دلار تخمین زده شده است.

با توجه به پایگاه داده بین المللی بلایای طبیعی، حداقل 50 بلای طبیعی در هر ماه در جهان اتفاق می افتد. اینگونه حوادث روزانه بیش از 220 نفر را به کام مرگ می کشانند. این درحالیست که سالانه بیش از 2 میلیارد نفر تحت تاثیر بلایای طبیعی قرار دارند.

خسارت سالانه اقتصادی ناشی از بلایای طبیعی در سرتاسر جهان 306 میلیارد دلار محاسبه شده است و هند یکی از بدترین کشور های آسیب دیده ناشی از بلایای طبیعی در جهان است.
تنها در سال گذشته 550 نفر به دلیل وقوع سیل در ایالت بیهار جان خود را از دست دادند در حالی که ایالت های جامو و کشمیر، تامیل نادو و بیهار نیز به دلیل وقوع سیل و باران های سیل آسا ، ضرر های اقتصادی بسیار سنگینی را متحمل شدند.

هند علاوه بر زلزله، هر سال تحت تاثیر شرایط آب و هوایی شدید مانند توفان، رانش زمین و سیل قرار می گیرد.
کشاورزی یکی از بخش های بسیار بزرگ در هند محسوب می شود و بلایای طبیعی از جمله سیل و خشکسالی می تواند بر اقتصاد این کشور تاثیر بسیاری بگذارد.

زندگی بیش از 60 درصد از مردم هند به صورت مستقیم و غیر مستقیم به کشاورزی وابسته است.
/

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی