به گزارش ایسنا، کوروش محمدی 11 اسفندماه در ستاد فرهنگسازی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: با توجه به یافتههای طرح آمایش سرزمین سابق، در حوزه اجتماعی مشخص شد که باید به آمار خودکشی در چهارمحال و بختیاری توجه شود. اغلب افراد ساکن در استانهایی با مدیریت و عقاید سنتی، هنگام مشاجره خانوادگی به خودکشی فکر می کنند.
وی اظهار کرد: متأسفانه شرایط استان چهارمحال و بختیاری از نظر سهم تولید ناخالص ملی، در آمد سرانه ملی و توزیع کارگاههای صنعتی در کشور ناچیز است. تعداد مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در این استان کافی و همچنین میزان سرقت نیز در این استان ناچیز است.
محمدی با اشاره به تعادل نداشتن در توزیع واحدهای تحقیقاتی در کشور، تصریح کرد: واحدهای تحقیقاتی در کشور توزیعی نامتعادلانه دارند به گونهای که 0.8 درصد از واحدهای تحقیقاتی کشور در استان چهارمحال و بختیاری و 54.3 درصد در استان تهران مستقر هستند.
محمدی افزود: در حال حاضر نرخ آسیبهای اجتماعی همچون اعتیاد، طلاق، مفاسد جنسی و تکدیگری قابل تامل است. همچنان در جامعه معضل فقر و بیکاری وجود دارد و جوانان را به سمت آسیبهای اجتماعی سوق میدهد.
وی، نوع مهاجرات در این استان را مهاجرت معکوس دانست و گفت: به دلیل توسعه نیافتن امکانات، بسیاری از افراد ساکن این استان به استانهای برخوردار مهاجرت کردهاند. همواره باید با ارادهای ملی و مداوم در قالب برنامهای جامع و کامل از وقوع آسیبهای اجتماعی پیشگیری کرد.