ماهان شبکه ایرانیان

بهترین توصیه های کارآفرینان برای پولدار شدن

پولدار شدن یک تمایل رایج است؛ اما تا زمانیکه مجموعه ای از عادت های درست و آزموده شده را به کار نگیرید، به یک هدف بلند پروازانه تبدیل نخواهد شد

کار آفرینی - بهترین توصیه های کارآفرینان برای پولدار شدن
بهترین توصیه های کارآفرینان برای پولدار شدن

پولدار شدن یک تمایل رایج است؛ اما تا زمانیکه مجموعه ای از عادت های درست و آزموده شده را به کار نگیرید، به یک هدف بلند پروازانه تبدیل نخواهد شد. پولدار شدن در وهله ی اول به نظم شخصی و شکیبایی نیاز دارد، باید به دیگران نیز توجه کنید، به این فکر کنید که چطور می توانید به آنها در برطرف کردن مشکلاتشان کمک کنید و اینکه چه چیزهایی را می توانید از آنها یاد بگیرید.

علاوه بر این، بستگی دارد که تا چه میزان می خواهید برای رسیدن به این هدف تلاش کنید. قبل از اینکه سفر کارآفرینی خود را آغاز کنید، باید مطمئن شوید که رویاهایی را دنبال می کنید که به آنها اهمیت می دهید، رویاهایی که فراتر از یک کیف پول قطور هستند. سخت کار کردن از اهمیت ویژه ای برخوردار است، با اینحال اگر با عشق و شور نباشد، ماندگار و ثابت نخواهد بود. یک روتین را برای خود در نظر بگیرید، یک طرح دراز مدت را تهیه کنید و به آن پایبند باشید.

در ادامه با 15 توصیه ی خردمندانه آشنا می شوید که کارآفرینان مختلف، آن را به اشتراک گذاشته اند؛ با یوکن همراه شوید:

1. کمتر خرج کنید.

سرمایه گذار میلیاردر، کریس ساکا به خبرنگار Entrepreneur گفته بود: "بهترین توصیه ی من برای هرچه سریع تر پولدار شدن این است که پول خود را خرج نکنید؛ بدین ترتیب، بیشتر از چیزی که نیاز دارید را در اختیار خواهید داشت." اگر پول خود را به اندازه ی کافی پس انداز کنید، در نهایت می توانید از کار خود استعفا داده و کسب و کار خود را راه اندازی کنید. همانطور که تراویس کالانیک، مدیرعامل اوبر معتقد است، کمتر خرج کردن به این معناست که حتی اگر توانایی پرداخت پروازهای درجه یک را دارید، باز هم نباید پول خود را برای آن خرج کرده و به یک پرواز ساده قناعت کنید.

2. فراموش نکنید که قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود.

سودهای کوچک روی هم جمع شده تا اینکه در نهایت به یک موفقیت بزرگ تبدیل می شوند. سرمایه گذاری را در نظر داشته باشید، برای شروع به پول زیادی نیاز ندارید و نباید انتظار داشته باشید که سرمایه ی اولیه، به سرعت به شما برگردد. با صبوری می توانید پول اندک خود را به سرمایه ی بزرگ تبدیل کنید.

3. به دیگران کمک کنید.

شما از استعداد، تجربه و شور و عشقی برخوردار هستید که می توانید آن را با دیگران به اشتراک بگذارید. اگر تمایل داشته باشید که زمان و مهارت های خود را به دیگران ارائه دهید، در واقع در بهبود شرایط زندگی آنها موثر بوده اید؛ برای مثال می توانید به دیگران بگویید که رمز و راز موفقیت های شما چه بوده است.

4. باور داشته باشید که لیاقت همه چیز را دارید.

خودتان را با دیگران مقایسه نکنید. به این فکر نکنید که شما به اندازه ی کافی، خوب نیستید و لیاقت دریافت حقوق های بالا را ندارید. اگر مردم به دنبال مشاوره یا خدمات شما باشند، شما نیز برای فروش آماده اید و می توانید قیمت رقابتی را از آنها طلب کنید. در عین حال به یاد داشته باشید که همیشه فضایی برای رشد وجود دارد.

5. خانه نخرید!

خانه خریدن برای بسیاری از افراد یک رویاست، اما سبک زندگی کارآفرینی به طور فزاینده ای به یک زندگی از راه دور و گذرا تبدیل می شود. به جای اینکه تمامی پول های خود را برای خریدن خانه جمع آوری کنید، مقداری از آن را برای کرایه ی خانه و مابقی را برای سرمایه گذاری های مختلف پس انداز کنید.

6. حرفه ای که روی آن سرمایه گذاری می کنید را بر مبنای علاقه مندی های خود انتخاب کنید.

برای اینکه خود را برای موفقیت آماده کنید، شرکتی را در زمینه ای راه اندازی کنید که به آن علاقه دارید. کارآفرین بودن به سخت کوشی نیاز دارد؛ بنابراین اگر آن را با عشق و علاقه آغاز نکنید، نمی توانید تا مدت های طولانی به آن کار ادامه بدهید. اگر کسب و کاری را به خاطر سودآوری آن انتخاب کنید، بنابراین با رقیبانی روبرو می شوید که به گفته ی مارک کوبان: "عرصه را بهتر از شما می شناسند و در نهایت، شما را از بازار حذف خواهند کرد."

7. مشکلی را برطرف کنید.

باید برای محصول یا خدماتی که ارائه می دهید، یک بازار وجود داشته باشد. بدین ترتیب باید چیزی را ارائه دهید که مشتری به آن نیاز داشته باشد. اگر افراد دیگری نیز وجود دارند که در حال حاضر، کاری که شما می خواهید را انجام می دهند، پس باید تلاش کنید تا راهکارهایی برای متمایز بودن ارائه دهید و محصول یا خدمات فعلی را بهتر کنید.

8. یک برنامه ی مالی تهیه کنید.

چطور می خواهید به هدف پولدار شدن خود دست پیدا کنید؟ در میانه ی راه، چه آرزوهای کوچک دیگری را برآورده می کنید؟ باید زمان مشخصی را اختصاص دهید و برنامه ای را برای آن تهیه کنید. از اولویت بندی شروع کنید، جدول زمانی تهیه کنید، برنامه ای را برای بازنشستگی در نظر بگیرید و نهایتا هر چیزی که با شرایط شما همخوانی دارد را در برنامه ی خود بگنجانید.

9. امتیاز اعتبار خود را تقویت کرده و افزایش دهید.

امتیاز اعتبار خوب می تواند کسب و کار شما را ارتقا داده و به نوعی معاملات آینده ی شما را نیز تسهیل کند. از طرف دیگر، یک اعتبار ضعی، منافع مادی و معنوی کمتری برای شما به ارمغان می آورد. بسیاری از صاحبان کسب و کار نمی دانند که باید برای شرکت های خود نیز یک حساب اعتباری در نظر بگیرند. برای بهبود امتیاز اعتباری می توانید صورتحساب های خود را به موقع پرداخت کنید، قرض های خود را کاهش دهید و به طور منظم، گزارش حساب خود را بررسی کنید.

10. به روز باشید.

خودتان را با جدیترین اطلاعات و رویدادهای تازه، به روز رسانی کنید؛ اشتراک نشریاتی که در حوزه ی فعالیتی شما هستند را در اختیار بگیرید تا بتوانید همگام با رقیبان خود حرکت کنید، به فعالیت ها و معاملات رقیبان خود توجه کنید و به دنبال فرصت های جدید شراکتی و روابط بالقوه باشید. همچنین احتمالا نیاز دارید که اطلاعاتی را درباره ی فرصت های سرمایه گذاری مثل خرید و فروش زمین، بورس و غیره به دست آورید.

11. صبح زود از خواب بیدار شوید.

اگر بعد از خانواده، همکاران و یا هر فرد دیگری بیدار شوید که می تواند موجب حواس پرتی شما شود، یا اینکه فرصت ورزش یا برنامه های روزانه را از شما بگیرد، بدون شک عقب می مانید. مطالعات مختلفی نشان داده اند که موفق ترین افرادی که در اطراف ما وجود دارند، همگی از عادت خوب سحرخیزی بهره می برند. یکی از نمونه های بارز آنها این است که حلال فعالانه ی مشکلات هستند.

12. ثابت قدم باشید.

مردم تا زمانی شما را به یاد خواهند داشت که برای یک چیز شناسایی شده باشید و یا اینکه خدمات و محصولات شما، همیشه و طبق یک برنامه ی مشخصی در دسترس باشند. این تاکتیک بالاخص برای کارآفرینانی مفید است که به طور مداوم از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند. همه ی ما بسیاری از افراد را می شناسیم که با پست های روزانه در اینستاگرام و سایر شبکه های اجتماعی، پیام های مورد نظر خود را به مردم منتقل کرده و از آن کسب درآمد می کنند.

13. همانند یک رهبر رفتار کنید.

اگر می خواهید که دیگران شما را به عنوان رهبر خود بشناسند، پس باید مثل آنها حرف بزنید و رفتار کنید. یک نفر را به عنوان الگو در نظر بگیرید و رفتارهای او را ارزیابی کنید؛ چگونگی حرف زدن متفکرانه و رفتارهای صادقانه ی آنها را در نظر بگیرید. شاید در مراحل اولیه برای شما غیر طبیعی به نظر برسد، اما نمایش اعتماد به نفس هم از اهمیت ویژه ای برخوردار است. علاوه بر این، آگاه باشید که اعتماد به نفس بیش از حد نیز می تواند نشانه ی عدم امنیت باشد.

14. برخی کارها را به دیگران و منابع خارجی واگذار کنید.

حتی با استعدادترین کارآفرینان نیز نمی توانند به تنهایی به تمامی اهداف خود دست پیدا کنند. افراد با استعدادی را استخدام کنید که می توانند نقاط قوت شما را تقویت کرده و نقاط ضعف را جبران کنند. اگر در زمینه ای تخصص ندارید، از افراد متخصص استفاده کنید. زمان خود را برای کارهایی اختصاص دهید که از عهده ی آن به خوبی بر می آیید، کارهایی که در واقع در حوزه ی تخصصی شماست. برای مثال، بسیاری از سرمایه گذاران به کارآفرینان توصیه می کنند که در یک حوزه ی فعالیتی مثل خرید و فروش ملک، فرد دیگری را به عنوان شریک در نظر بگیرند تا به آنها کمک کنند.

15. انواع دیگر غنی سازی را در نظر بگیرید.

به یاد داشته باشید که پول، همه چیز نیست. اهمیت روانی و احساسی خود را فراموش نکنید تا بتوانید به یک زندگی پربازده و خوب دست پیدا کنید. در آخر باید گفت که اگر روی اولویت های شخصی مثل سلامت و روابط تمرکز کنید، روحیه ی بهتری خواهید داشت؛ همین امر نیز از عوامل اصلی جریان پول و ثروت به سمت شما خواهد بود.

 

منبع: Entrepreneur

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان