ماهان شبکه ایرانیان

گسترش، ماشین سازی و تراکتور از سه منبع مالی تامین می‌شوند

نصیرزاده: وزارت صنعت هم ۵ تیم لیگ برتری دارد!

مدیرعامل باشگاه گسترش فولاد توضیحاتی را درباره شائبه تغذیه مالی دو باشگاه آبی و قرمزپوش تبریزی از یک مالک بیان کرد.

به گزارش "ورزش‌سه"، با خرید امتیاز باشگاه تراکتورسازی توسط محمدرضا زنوزی مسائلی پیش آمده مبنی بر اینکه از این پس تراکتور و گسترش فولاد از یک منبع مالی تغذیه می شوند و به همین خاطر نمی توانند با مالکیت زنوزی در لیگ برتر حضور یابند. این در حالی است که این دو تیم از دو شرکت مجزا تامین مالی می شوند و مشکلی در این خصوص وجود نخواهد داشت.


هوشنگ نصیرزاده مدیرعامل باشگاه گسترش فولاد در این باره به "ورزش سه" گفت: اساسا منابع مشترک مالی مساله ای برای زیر سوال بردن تیم ها و مالکیت آنها نیست. همانطور که استحضار دارید در فصل گذشته استقلال، پرسپولیس و تراکتورسازی از یک اسپانسر مالی استفاده می کردند و این در حالی است که در همه دنیا تیم ها نمی توانند یک اسپانسر مشترک در یک لیگ داشته باشند. حتی اسپانسر تیم های داوری نیز اینگونه نیست. در ایران اما می دانید که بسیاری از تیم ها از یک منبع مالی تغذیه می کنند و جالب اینکه ادعای استقلال هم دارند.


وی ادامه داد: برای مثال وزارت صنعت، معدن و تجارت با داشتن بیشترین تیم در لیگ برتر یعنی سایپا، پیکان، فولاد، سپاهان و ذوب آهن رکورددار است. همه این تیم ها منبع مالی مشترکی دارند و حتی وزارت نفت نیز امسال با داشتن نفت ابادان، پارس جنوبی و نفت مسجدسلیمان بعد از وزارت صنعت در رده دوم قرار می گیرد. 


مدیرعامل گسترش فولاد همچنین گفت: شائبه ای که درباره اشتراک منابع مالی تیم های گسترش فولاد و تراکتورسازی به وجود آمده درمقابل موارد مشابهی که در بالا گفته شد، اصلا شایسته طرح نیست. مجموعه دریک یک شرکت سرمایه گذاری در تبریز است که شبیه به وزارت صنعت و معدن دارای 29 شرکت فعال اقتصادی است و هرکدام از آنها طبق قانون تجارت به صورت مجزا به ثبت رسیده است و منبع مالی کاملا جدا از یکدیگر دارند. برای مثال گسترش فولاد از شرکت آتا تامین اعتبار می شد و ماشین سازی از شرکت درپاد. هم اکنون نیز تراکتورسازی به طور قطع از یکی دیگر از شرکت های 29 گانه مجموعه دریک مرتفع خواهد شد و از خدمات اسپانسر هم بهره مند می شود.


نصیرزاده در بخش دیگری از حرف هایش گفت: پس شائبه اشتراک مالی برای زیر سوال بردن مالکیت باشگاه تراکتورسازی دارای توجیه منطقی نیست. 


مدیرعامل گسترش فولاد با اشاره به موضوع واگذاری این باشگاه و ماشین سازی تبریز خاطرنشان کرد: به خاطر تمرکز روی باشگاه پرطرفدار تراکتورسازی در نظر است که با اولویت ماندن دو تیم در تبریز گسترش فولاد و ماشین سازی واگذار شوند. چنانچه در تبریز شرایط فراهم نباشد، اولویت بعدی ارومیه و اردبیل و حتی زنجان است. اگر در منطقه آذربایجان شرقی و غربی شرایط برای فروش دو باشگاه فراهم نشود، حتی ممکن است پیشنهاد سایر مناطق نیز مورد بررسی قرار بگیرد.


نصیرزاده در پاسخ به این پرسش که اگر دو باشگاه به فروش نرود، تکلیف آنها چه می شود، بیان کرد: اگر خریداران نتوانند شرایط را مهیا کنند و دو باشگاه را برعهده بگیرند، با توجیهاتی که در بالا آورده شد، این تیم ها زیر نظر شرکت های 29 گانه دریک منعی برای ادامه فعالیت نخواهند داشت.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان