ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مارمالاد لبو خوشمزه، خوشرنگ و خانگی

شما علاقه مندان به دستورهای متنوع انواع مربا، می توانید در این بخش با طرز تهیه مارمالاد لبو خانگی همراه ما باشید.

طرز تهیه مارمالاد لبو خوشمزه، خوشرنگ و خانگی

مربای لبو یک مربای پرخاصیت و خوشمزه بوده که شما با دستور متنوع آن را تهیه می‌ کنید. در این بخش با طرز تهیه مارمالاد لبو به سبک آسان همراه ما باشید.

طرز تهیه مارمالاد لبو

طرز تهیه مارمالاد لبو به روش ساده:

این مربا را می‌ توانید در وعده‌ های مختلف نوش جان کرده و در کنار انواع کیک هم می‌ توانید، استفاده کنید. طرز تهیه مربا بابونه و مربای گل یاس با دستورهای دیگر را در لینک بخوانید.

مواد اولیه:

  • لبو: 1 کیلوگرم
  • آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر: 6 لیوان
  • گلاب: 1 چهارم پیمانه
  • آب: 2 لیوان
  • وانیل: 1 دوم قاشق چای خوری

نحوه تهیه مارمالاد:

برای آماده کردن این مربای خوشمزه و خوشرنگ ابتدا باید لبوها را پوست کنده و بشورید. لبوها را به صورت نگینی خرد کرده درون قابلمه بریزید و روی آن مقداری شکر و آب ریخته و روی حرارت بگذارید.

برای خوشرنگ‌ تر شدن لبو می‌ توانید بعد از جوش آمدن مواد کف روی آن را گرفته تا یک مربای شفاف‌ تر داشته باشید و اگر کف روی مربا را نگیرید، ممکن است مربا کمی رنگ تیره بگیرد.

رسپی مارمالاد لبو

حالا به مواد زمان داده تا به مدت 30 دقیقه روی حرارت بجوشد و لبوها نرم شود. بعد از اینکه لبوها پخته شد و به غلظت مناسب رسید، در مرحله آخر به آن مقداری گلاب و وانیل اضافه کنید تا مربا عطر بهتری بگیرد.

در این مرحله از طرز تهیه مارماد لبو باید مقداری آب لیموی تازه به مواد اضافه کرده تا هم رنگ بهتری به مربا بدهد و هم طعم آن را کمی ملس‌ تر کند. مواد را هم زده و به مدت یک دقیقه روی حرارت به آن زمان دهید. بعد از جا افتاده شدن مربا و بلند شدن عطر گلاب زیر آن را خاموش کنید. یک ساعت زمان داده تا مربا خنک شود حالا مربا را باید میکس کنید.

در این مرحله می‌ توانید با استفاده از گوشتکوب مربا را له کرده یا اگر گوشتکوب برقی دارید. می‌ توانید با استفاده از این دستگاه مربا را میکس کنید و مارمالاد آن را تهیه نمایید.

مواد مارمالاد لبو

مارمالاد تهیه شده را درون شیشه‌ های شسته شده و استریل شده ریخته و درب آن را محکم ببندید. شیشه‌ ها را درون یخچال و در محیط خنک نگهداری کنید. این مربا را می‌توانید برای مدت زمان زیادی استفاده کرده و نوش جان نمایید. این مربای مخصوص و خوشمزه را می‌ توانید برای فیلینگ انواع کیک استفاده کنید.

شما می‌ توانید این مربای مخصوص را با این دستور ساده تهیه کرده و نوش جان نمایید. این مربای مخصوص و خوشمزه طعم بسیار فوق‌العاده‌ ای داشته و خواص زیادی دارد. شما می‌ توانید انواع از مارمالات خانگی با همین روش را تهیه کرده و نوش جان کنید.

برای نگهداری طولانی مدت مربا می‌ توانید از میزان بیشتر آب لیمو استفاده کنید. همچنین بعد از هر بار استفاده باید درب مربا را به خوبی بسته و قاشق کثیف را درون شیشه مربا قرار ندهید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان