ماهان شبکه ایرانیان

واردات هزار و ۳۳۰ تن لوازم التحریر

گمرک ایران از واردات یک هزار و ۳۳۰ تن لوازم التحریر در پنج ماه سالجاری به کشور خبر داد و اعلام کرد: مشکل واردکنندگان نوشت افزار ، کد رهگیری بانک و مابه‌التفاوت ارز بوده که با مصوبات جدید هیات وزیران حل شده است. ‌

واردات هزار و 330 تن لوازم التحریر

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس؛ علی معقولی مدیرکل مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گمرک گفت : مشکل اتحادیه وارد کنندگان لوازم التحریر حل شده و روند واردات عادی است .

وی در مورد مسائل مطرح شده از سوی اتحادیه واردکنندگان لوازم التحریر گفت: در روزهای اخیر موضوعاتی از سوی مسئولان اتحادیه لوازم التحریر در خصوص پرداخت ما به التفاوت ارزی مطرح شد که خیلی زود با مصوبه جدید هیات وزیران حل شد، برخی موارد از لیست‌های ما به التفاوت حذف شد و باقی آنها نیز به بانک ها محول شد که با اخذ تعهد اقدام کنند.

معقولی با اشاره به اینکه روال واردات روند عادی خود را دارد و در حال حاضر مشکلی وجود ندارد، ادامه داد: ما در یک مقطع ، توقف کوتاهی داشتیم که خوشبختانه خیلی زود این مشکل با مصوبه جدید هیات وزیران حل شد.

وی در بخش دیگری ، به برنامه های گمرک در خصوص حمایت از واحد های تولیدی اشاره کرد و گفت: گمرک همان طور که در سالهای اخیر برنامه‌هایی در حمایت از واحد های تولیدی داشت، امسال هم با تشکیل ستادی در گمرک برچندین موضوع تمرکز شد که از جمله ارائه تسهیلات به واحد های تولیدی و مواد اولیه از مهم ترین آنهاست.

مدیر کل مرکز واردات گمرک در برنامه گفت و گوی ویژه خبری ادامه داد: این مسئله به همه گمرکات اجرایی ابلاغ شده است که مستقیما عمل کنند و ستاد هم وارد عمل شده است، هم چنین به همه اتحادیه ها و واحد های تولیدی اعلام کردیم که در صورت برخورد با هر مشکلی ، درصورتی که مدیران اجرایی گمرکات نتوانند آن را حل کنند، به ما مراجعه کنند و به مسائل آنها رسیدگی کرده ایم.

معقولی به تماس صورت گرفته از سوی گمرک با اتحادیه واردکنندگان لوازم التحریر اشاره کرد و گفت: در واکنش به موضوعات مطرح شده، از سوی گمرک با اتحادیه تماس گرفته شد و مشخص شد ، مشکل، کد رهگیری بانک و ما به التفاوت بوده که خوشبختانه حل شده است.

مدیرکل مرکز واردت گمرک در پایان از واحد های تولیدی و اتحادیه ها خواست در صورت بروز هر مشکل گمرکی، مشکلات خود را با مدیران گمرکات اجرایی مطرح کنند و در صورت حل نشدن گمرک ایران آماده رفع این مشکلات است.

بنابراین گزارش ؛ بر اساس اطلاعات مندرج در سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی گمرک ، در پنج ماهه اول سالجاری به مقدار یک هزار و 330 تن انواع نوشت افزار و مواد اولیه آن به ارزش 9 میلیون و 517 هزار دلار وارد کشور شده است که با توجه به ممنوعیت واردات برخی کالاهای نهایی نوشت افزار شاهد افزایش واردات مواد اولیه این کالاها از طریق گمرکات به کشور بوده‌ایم .

واردات مواد اولیه نوشت افزار مشمول تخصیص ارز دولتی است و در گروه دوم کالایی قرار دارد . همچنین مواد اولیه این کالاها معاف از پرداخت ما به التفاوت ارز هستند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی