ماهان شبکه ایرانیان

گوگل تیم تولید کننده‌ی ربات‌های دو پا را منحل کرد

به نظر می‌رسد گوگل همچنان به عقب نشینی در زمینه‌ی تولید ربات خود می‌دهد و در یکی از آخرین اقداماتش در این زمینه، تیم ژاپنی «شافت» یا «Schaft» که در سال ۲۰۱۳ توسط آلفابت خریداری شده بود را منحل کرد.

گوگل تیم تولید کننده‌ی ربات‌های دو پا را منحل کرد

به نظر می‌رسد گوگل همچنان به عقب نشینی در زمینه‌ی تولید ربات خود می‌دهد و در یکی از آخرین اقداماتش در این زمینه، تیم ژاپنی «شافت» یا «Schaft» که در سال 2013 توسط آلفابت خریداری شده بود را منحل کرد.

تیم شافت به خاطر طراحی و تولید ربات‌های دوپا معروف است. این شرکت اعضای اصلی‌اش عموما فارغ التحصیلان دانشکده‌ی رباتیک دانشگاه توکیو هستند که مهندسین در آن به تولید ربات‌هایی می‌پرداختند که نوع حرکتی‌شان شبیه به انسان بود. این شرکت کم کم سیستم‌های پیچیده‌تری طراحی و تولید نمود.

در سال 2013، این تیم در مسابقات DARPA شرکت که توانایی‌های ربات‌های مختلف را در مقابله با فجایع طبیعی می‌سنجید. اعضای تیم شافت بر این عقیده بودند که رباتشان ده برابر قوی‌تر از دیگر رقبای این مسابقه بود.

شافت یکی از هشت شرکت رباتیک است که آلفابت در سال 2013 آن‌ها را خریداری کرد. این شرکت به خاطر فعالیت‌هایش در فضای مجازی و انتشار ویدیو‌هایی از ربات‌های خود در یوتوب شهرت قابل توجهی داشت.

این خرید‌ها توسط «اندی روبین» رئیس وقت اندروید رهبری می‌شد که در سال 2014 گوگل را ترک کرد. بعد از این اتفاق، رهبری بخش رباتیک شرکت دچار خلاء شد. این شرکت که پیش‌بینی کرده بود محصولاتش را قبل از 2020 عرضه خواهد کرد، متوجه شد که تکنولوژی مورد نیازشان به زمان بیشتری نیاز دارد تا بتوانند محصولاتشان را وارد فاز تجاری کنند.

بنابراین سال 2017 بود که گوگل اعلام کرد قصد دارد بوستون داینمیکس و شافت را به SoftBank بفروشد. فروش بوستون داینمیکس همان زمان به انجام رسید اما به خاطر بروز برخی مشکلات فروش شافت، با تاخیر مواجه شد.

سخنگوی گوگل با اعلام وجود مشکلاتی در زمینه‌ی فروش شافت اعلام کرد که بعد از بررسی‌های انجام شده، شرکت آمریکایی به این نتیجه رسید که شافت را منحل کند. البته همچنین اعلام شد که گوگل در تلاش است تا اعضای شافت بتوانند در بخش‌های دیگری از شرکت آلفابت یا خارج از آن مشغول به کار شوند.

به نظر می‌رسد تلاش‌های شرکت شافت با اهداف تجاری گوگل در تضاد بود. البته شاید گوگل خیلی زود امید خود در زمینه‌ی کسب توفیق در بخش رباتیک را از دست داد. شرکت بوستون دیانمیکز در سال جاری اعلام کرده بود که می‌خواهد محصول تجاری خود را در سال 2019 به فروش بگذارد.

مدیرعامل این شرکت «مارک رایبرت» گفت که هدف این کمپانی این است که ربات‌های تولید شده کاملا قابل انعطاف باشند تا تبدیل به یک پلتفرم برای دیگر شرکت‌ها شود تا آن‌ها بتوانند ربات‌های خود را بر مبنای آن پلتفرم طراحی و تولید کنند. به عبارت دیگر رایبرت اعلام کرده که می‌خواهد اندروید دنیای رباتیک باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان