گردو به دلیل داشتن انواع ویتامین ها، مواد معدنی(آهن، منیزیم، فسفر و سلنیوم و …)، فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین حجم بالای کالری از جمله خشکبارهای مقوی می باشد. بنابراین مصرف آن نقش موثری در سلامتی انسان دارد. در ادامه می توانید با طرز تهیه کوکی گردویی آشنا شوید و آن را در منزل تهیه کنید، چرا که علاوه بر تهیه یک کیک خوشمزه می توانید، از خواص گردو نیز بهره مند شوید.
پخت انواع کوکی های خوشمزه در خانه امتیاز مثبتی برای علاقه مندان به هنر آشپزی محسوب می شود. در آموزش های آشپزی آرگا طرز تهیه کوکی نارگیلی، کوکی شکلاتی، کوکی میکری را آموزش دادیم. کوکی گردویی نیز می تواند گزینه مناسبی برای میان وعده و نیز پذیرایی از میهمان ها باشد.

مواد لازم
مواد مورد نیاز برای درست کردن کوکی گردویی عبارت است از:
- آرد/ 425 گرم
- کره/ 150 گرم
- روغن/ 50 گرم
- تخم مرغ/ 3 عدد
- شیر/ 125 گرم
- پودر کاکائو/ 2 قاشق غذاخوری
- پودر قند/ 225 گرم
- گردو نگینی شده/ 200 گرم
- کشمش/ 160 گرم
- بکینگ پودر/ 1 قاشق چایخوری
- وانیل/ نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه کوکی گردویی:
کره را در فضای اتاق قرار دهید تا دمای آن به محیط برسد، سپس پودر قند را الک کنید و به کره اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
پس از هم زدن و روشن شدن رنگ مواد، حال نوبت اضافه کردن روغن، تخم مرغ ها و وانیل می باشد، که دوباره مواد را با هم خوب ترکیب کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کوکی گردویی باید شیر را به مواد بیافزایید و مواد را به هم بزنید.
اکنون پودر کاکائو، بکینگ پودر و آرد الک شده را با هم مخلوط کنید و آن را به مواد اضافه نمایید، بعد به وسیله قاشق مواد را به طور کامل با هم مخلوط کنید تا خمیر شیرینی یکدست گردد.
سپس مغز گردو خرد شده را به آن اضافه کنید.
در مرحله آخر، خمیر شیرینی را با اسکوپ بستنی فرم دهید(قالب بزنید)، سپس داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی های قالب زده را با فاصله درون آن بچینید. حال سینی را داخل فر بگذارید تا به مدت 15 الی 17 دقیقه با دمای 170 درجه سانتی گراد بپزد.

در پایان ضمن سپاس از همراهی تان با این مطلب، امیدواریم از ارائه دستور پخت کوکی گردویی که شیرینی خاص و خوشمزه ای است، راضی بوده باشید.