ماهان شبکه ایرانیان

هشدار پلیس فتا در مورد یک اپلیکیشن موبایلی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، مدتی قبل یکی از شهروندان ساکن در یکی از شهرهای استان خوزستان با دردست داشتن مرجوعه قضایی به پلیس فتا مراجعه کرد و گفت: «به دنبال مشکل مالی که برایم پیش آمده بود، نیازمند دریافت وام بودم که با جستجو در فروشگاه گوگل پلی برنامه‌ای با نام «وام ایران» را یافتم و بدون تحقیق و پرسش و جو آن را نصب کردم و پس از آن گرفتار مشکلات فراوانی شدم.»

شاکی ادامه اظهاراتش گفت که با نصب برنامه، درخواست وام کرده و همه مدارک خواسته شده از جمله اطلاعات کارت بانکی را نیز ارسال کرده و منتظر پرداخت وام توسط گردانندگان برنامه مذکور بوده و  در این مدت نیز مبالغی از حساب‌های ناشناس به حساب وی واریز سپس خارج شده است. تا اینکه پس از مدت‌ها علی‌رغم تماس‌های فراوان نه تنها از پرداخت وام خبری نشده بلکه با تماس‌های بسیاری از سوی افراد مختلف مواجه شده که مدعی بودند شاکی از حساب‌ آنها کلاهبرداری و بانک نیز مشخصات وی را به عنوان صاحب حساب به دیگران اعلام کرده است.

با اخذ این اطلاعات مشخص شد که مجرمان سایبری در این شیوه با دریافت اطلاعات بانکی شاکی، مبالغی را که از جاهای دیگر کلاهبرداری کرده‌اند به حساب وی منتقل  سپس خارج می‌کردند. کلاهبرداران با این تصور که روند شناسایی خود را پیچیده‌تر می‌کنند و هرگز شناسایی نمی‌شوند از این شیوه استفاده و از اعتماد شهروندان سوءاستفاده کرده‌اند.

مرکز اطلاع رسانی پلیس فتا با تایید این خبر اعلام کرد:  با توجه به مشکلات اقتصادی که در ماه‌های گذشته برای شهروندان پیش آمده، بسیاری از مردم به دنبال وام برای حل مشکلات خود هستند که با مراجعه به بانک‌ها و مشاهده شرایط بانک‌ها برای اخذ تسهیلات، به ناچار برای دریافت وام، اقدام به جستجو در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی می‌کنند. کلاهبرداران نیز از این موضوع آگاه هستند و با ترفندهای مختلف شهروندان را در دام خود گرفتار می‌کنند بنابراین لازم است شهروندان حساسیت لازم را در مورد داشته باشند و به چنین اپلیکیشن‌هایی اعتماد نکنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان