به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت با شش سنت (معادل 0.2 درصد) افزایش به 29 دلار و 25 سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات آتی نفت برنت نیز با 18 سنت (معادل 0.7 درصد) افزایش به 25 دلار و 47 سنت در هر بشکه رسید.
قیمتهای نفت در دو هفته گذشته با اقدام برخی از کشورها در کاهش محدودیتهای قرنطینه و بازگشایی کارخانه ها و فروشگاهها رشد کرده است. اما موارد جدید شیوع ویروس کرونا در کره جنوبی و چین نگرانیها را نسبت به موج دوم شیوع این بیماری مرگبار و آسیب دیدن احیای اقتصادی و تقاضا برای سوخت برانگیخته است.
جروم پاول، رییس بانک مرکزی آمریکا روز چهارشنبه نسبت به دوره طولانی رشد اقتصادی ضعیف هشدار داد و خواستار هزینه مالی بیشتری برای مهار تبعات شیوع پاندمی ویروس کرونا شد.
گزارش هفتگی اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان داد که ذخایر نفت این کشور در هفته منتهی به هشتم مه، 745 هزار بشکه کاهش یافته و به 531.5 میلیون بشکه رسیده است؛ در حالی که تحلیلگران در نظرسنجی رویترز رشد ذخایر به میزان 4.1 میلیون بشکه را پیش بینی کرده بودند.
در بحبوحه افت مصرف سوخت، اوپک در گزارش ماهانه خود پیش بینی کرد که تقاضای جهانی برای نفت در سال 2020 به میزان 9.07 میلیون بشکه در روز معادل 9.1 درصد رشد منفی پیدا خواهد کرد و در سه ماهه دوم شدیدترین کاهش را تجربه می کند.
گروه اوپک پلاس که متشکل از اوپک، روسیه و سایر تولیدکنندگان است، در واکنش به سقوط 30 درصدی تقاضای جهانی برای نفت، تحت توافقی که در اوایل آوریل تصویب کرد، تولیدش را مجموعا 9.7 میلیون بشکه در روز در ماههای مه و ژوئن محدود می کند. عربستان سعودی دوشنبه هفته جاری اعلام کرد که در ژوئن یک میلیون بشکه در روز دیگر به کاهش تولید خود اضافه خواهد کرد و مجموع تولیدش را به 7.5 میلیون بشکه در روز میرساند. امارات متحده عربی و کویت هم اعلام کردند مجموعا 180 هزار بشکه در روز به کاهش تولیدشان اضافه میکنند.
بر اساس گزارش رویترز، وزیران انرژی عربستان سعودی و روسیه در بیانیه مشترکی دستیابی به ثبات بازار نفت و تسریع متعادل سازی بازار را مورد تاکید قرار دادند.