ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پودینگ پسته ای دسر محبوب برای مهمانی ها و مناسبت های مختلف

طرز تهیه پودینگ پسته ای مخصوص با تر‌کیب شیر و نشاسته را در این بخش آموزش می بینید. این دسر راحت بودا و دستور ساده ای دارد.

طرز تهیه پودینگ پسته ای دسر محبوب برای مهمانی ها و مناسبت های مختلف

پودینگ پسته یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه‌ای بوده که می‌ توانید در منزل تهیه کنید. شما در ادامه با طرز تهیه پودینگ پسته ای با یک روش آسان و کاربردی آشنا می‌ شوید.

 

طرز تهیه پودینگ پسته مخصوص:

این پودینگ طعم و مزه بسیار فوق العاده‌ای داشته و شما می‌ توانید برای وعده‌ های مختلف و پذیرایی‌ های خود از آن استفاده کنید. شما می توانید در لینک پودینگ بستنی با دستورهای دیگر را نیز آموزش ببینید.

مواد اولیه:

  • مغز پسته: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • شیر: 2 پیمانه
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: 1 دوم پیمانه
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1 قاشق مرباخوری

دستور تهیه:

یکی از نکات مهم در تهیه این پودینگ استفاده از پسته خام می‌ باشد. مغزهای پسته را خارج کرده و آن را درون آسیاب به خوبی پودر کنید. 2 قاشق غذاخوری شیر و مقداری شکر به مواد پسته خود اضافه کرده مجدد ترکیب کنید تا حالتی خمیر شکل پیدا کند.

در مرحله بعدی باقیمانده شیر را درون قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا شیر به جوش آید. مواد پسته را به شیر اضافه کرده و مدام آن را هم بزنید تا مواد پسته درون شیر باز شده و ترکیب خوبی بگیرد.

 

طرز تهیه پودینگ پسته ای خانگی

مرغ‌ ها را درون ظرف شکسته و زرده تخم مرغ‌ ها را نیز اضافه کنید. حالا با آن مقداری شکر افزوده و با همزن برقی خوب مواد را هم بزنید تا حالتی کشدار پیدا کند. نمک و مقداری نشاسته ذرت را نیز اضافه کرده به همراه مواد خوب هم بزنید. در ادامه نیمی از شیر را به مواد خود اضافه کرده و مجدد آنها را با یکدیگر ترکیب کنید.

مواد ترکیب شده را روی حرارت متوسط قرار داده و مدام آنها را هم بزنید تا به غلظت مناسب و مورد نظر برسد. بعد از اینکه دسر شما غلظت لازم و کافی را پیدا کرد، می‌ توانید آن را از روی حرارت برداشته و درون ظرف‌ های مورد نظر سرو کنید. بعد از خنک شدن می‌ توانید این دسر را نوش جان نمایید.

این دسر محبوب و فوق العاده را می‌ توانید با انواع از مواد مختلف تزیین کنید. ترکیب این دسر با خامه قنادی یک ترکیب شگفت انگیز بوده که می‌ توانید برای دیزاین سطح دسر نیز استفاده کنید. در مرحله نهایی نیز روی خامه‌ ها را مقداری پودر پسته ریخته و می‌ بینید که یک دسر با دیزاین بسیار فوق العاده دارید، همیشه محبوب است.

طرز تهیه دسر پودینگ پسته ای

از نکات مهم در تهیه و آماده سازی این دسر استفاده از پسته خام می‌ باشد. پسته خام آب کافی داشته و غلظت مناسبی به شیر شما می‌ دهد. اگر پسته تفت داده دارید، می‌ توانید آن را با مقداری شیر میکس کرده تا حالت خمیری و آبدار بگیرد.

نکته مهم دیگر استفاده از نشاسته ذرت مرغوب می‌ باشد. شما باید نشاسته ذرت را مدام روی حرارت هم زده تا نشاسته به خوبی درون مواد باز شود و بوی خامی نگیرد. هر چقدر نشاسته بیشتر روی حرارت باقی بمانند، بوی آن از بین می‌ رود. اما نکته مهم این است که باید مدام ما را هم بزنید تا مبادا ته بگیرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان