ماهان شبکه ایرانیان

نحوه زدن چسب بینی بعد از عمل جراحی

نحوه زدن چسب بینی بعد از عمل زیبایی اهمیت زیادی دارد. در این مطلب با روش اصولی انجام این کار آشنا می شوید. چسب زدن بینی سبب کنترل ادم یا تورم بینی می شود.

نحوه زدن چسب بینی بعد از عمل جراحی

روش زدن چسب بینی از اصول مهم بعد از عمل زیبایی به شمار می رود. هر چند این موضوع توسط پزشک و دستیاران به شما آموزش داده می شود ولی اگر نحوه زدن چسب بینی به صورت اصولی را فرا نگیرید تورم بینی دیرتر بهبود می یابد.

نحوه زدن چسب بینی بعد از عمل زیبایی

روش زدن چسب به بینی از اصول مهم بعد از عمل زیبایی به شمار می رود. هر چند این موضوع را پزشک و دستیاران او توضیح می دهند ولی برخی افراد به طور غیر اصولی از چسب بینی استفاده می کنند. چسب زدن به بینی ادم و تورم بینی را کنترل می کند.

بعد از عمل بخصوص اطراف نوک بینی متورم است. چسب زدن فشار ملایمی برای جلوگیری از رشد بافت نرم و پوست بینی به این اندام وارد می سازد. همچنین بعد از عمل شکل پایه بینی با تغییر شکل غضروف بینی تغییر می کند. زدن چسب به بینی به پوست کمک کرده تا بهتر با شکل جدیدش سازگار شود. از این رو آشنایی با نحوه زدن چسب به بینی بعد از عمل زیبایی اهمیت زیادی دارد.

مراحل چسباندن چسب به بینی

بعد از عمل زیبایی بینی، پزشک زمان دقیق زدن چسب به بینی را مشخص می کند. در این زمان به مطلب رفته تا پزشک این کار را برای شما انجام دهد. گاهی هم این کار توسط دستیاران تخصصی پزشک صورت می گیرد. در این روز شما آموزش لازم برای زدن چسب به بینی را فرا می گیرید.

ولی برخی یک روز در میان برای تعویض چسب به مطب مراجعه می کنند. این کار برای فردی که عمل بینی انجام داده سخت بوده و خستگی بسیاری هم ایجاد می کند. از این رو در ادامه مراحل این کار آموزش داده می شود تا بدون دغدغه خودتان این کار را انجام دهید.

1. بینی را تمیز کنید.

نظافت بینی برای چسب زدن آن اهمیت دارد. پزشک درباره نحوه انجام این کار به شما توضیحات لازم را ارائه می دهد. برخی می توانند با آب و صابون صورت را تمیز کرده و برخی تا مدتی باید کمتر به صورت آب بزنند. از این رو از پنبه الکلی می توانند استفاده کنند.

اگر صورت را می شویید نیابد هنگام خشک کردن به بینی و اطراف آن فشاری وارد شود. حوله نرمی را روی صورت قرار داده و چند بار این کار را انجام تا صورت خشک شود. اگر فشار ملایم حوله به صورت باعث ناراحتی شما می شود اجازه دهید در هوای آزاد صورت خشک شود.

با تمیز کردن بینی چربی های سطح پوست بینی و اطراف آن از بین می رود. اگر پوست چرب باشد چسب به خوبی روی آن قرار نمی گیرد.

2. چسب بینی مناسب تهیه کنید.

پزشک به شما چسب بینی مناسب را پیشنهاد می کند. البته چسب های بینی در رنگ، طرح و برندهای مختلفی عرضه می شود. این مسئله انتخاب را دشوار می کند. برخی چسب ها ممکن است چسبندگی بالایی داشته باشد و به سختی از بینی جدا شوند.

برخی نیز ممکن است چسبندگی کمی داشته و نقش خاصی در کاهش تورم بینی ایفا نکنند. از سویی برخی افراد حساسیت زیادی به چسب بینی نشان می دهند. از این رو پزشک چسب ضد حساسیت را توصیه می کند. حتی در صورت عدم حساسیت هم استفاده از این چسب ها بهتر از برندهای ناشناخته است.

کیفیت چسب بینی هم باید بالا باشد. اگر حین استفاده از چسب با تورم، قرمزی و خارش روبرو شدید از چسب ضد حساسیت استفاده کنید.

3. برش چسب و چسباندن آن به بینی

نکته مهم دیگر در زدن چسب به بینی این است که چسب را به قطعات مختلفی برش دهید. سایز برش ها بایستی بر مبنای اندازه بینی باشد. برخی افراد بینی کشیده و برخی بینی کوتاه دارند. یک بار که اندازه آن را تعیین کردید برای دفعه بعدی راحت تر می توانید این کار را انجام دهید.

در حالت معمول باید 10-12 سانتی متر چسب را جدا و آن را به شکل هلال در آورید. بعد از زیر بینی چسب زدن را شروع طوری که کمی از سوراخ های بینی را بپوشاند. دقت کنید وسط چسب هلالی زیر بینی ایجاد شود و از پایین به سمت بالا به شکل U آن را بچسبانید.

بینی چه کشیده و چه کوتاه لبه های چسب باید تا نزدیکی چشم برسد. البته نباید در حدی باشد که چشم اذیت شود. در ادامه به سه تکه چسب 3-5 سانتی متری دیگر نیاز است. این چسب ها باید روی بخش عرضی بینی قرار بگیرند.

به صورت پلکانی چسب زدن را انجام دهید. مقداری از چسب ها باید زیر هم قرار بگیرند تا محکم سر جای خود مانده و سطح بینی را به خوبی بپوشانند. پس از زدن سه چسب یک تکه اضافی را نزدیک به نوک بینی و کمی بالاتر بچسبانید.

وقتی چسب زدن تمام شد برای اطمینان بیشتر بایستی کمی روی آن ها را مالش بدهید. این کار به قرار گرفتن بهتر لایه های چسب روی همدیگر کمک می کند.

چه زمانی باید به بینی چسب زد؟

یکی از سوالات متداول این است که چه زمانی باید به بینی چسب زد؟ در پاسخ باید گفت بعد از عمل زیبایی، بینی متورم، کبود و قرمز بوده و کمی دردناک است. پوست بینی افراد و نوع عمل هم متفاوت است. از این رو نمی توان برای همه به طور قطعی یک زمان را تعیین کرد.

ولی در حالت استاندارد دو هفته بعد از عمل جراحی، نیاز است که چسب بینی زده شود. پس از برداشتن گچ بینی، چسب زدن به بینی شروع می شود. یک تا دو ماه بعد از عمل همچنان باید به بینی چسب زد. البته زمان دقیق را پزشک به شما اعلام می کند.

مزایای چسب زدن به بینی

از جمله مزایای چسباندن چسب به بینی عبارت است از:

  • بهبود فرم گیری بینی
  • کاهش خطر افتادگی بینی
  • کمک به ثابت ماندن بینی هنگام خواب
  • ایجاد فشار یکنواخت برای کاهش تورم بینی
  • تسریع روند بهبودی و کوتاه شدن دوره نقاهت
  • مانع از شکل‌گیری اسکار پوست بینی و اطراف آن
  • هشدار به اطرافیان برای مدیریت رفتارهایشان

در پایان همچنین پیشنهاد می شود برای آشنایی با ماساژ بینی بعد از عمل و راهکارهای کاهش ورم بعد از عمل بینی از این مطالب نیز بازدید نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان