نگهداری از سرکه سیب در خانه اهمیت بسیار بالایی دارد و شرایطی برای این کار مورد نیاز می باشد. البته باید به یاد داشته باشید که این مورد را می توانید در زمان محدودی نگه داری نمایید و بعد از آن مدت زمان دیگر نباید از سرکه های سیب مانده استفاده نمایید. در ادامه اطلاعاتی بسیار خوب در این زمینه ها به شما می دهیم تا آگاهی خود را بهبود بخشید.
آشنایی با روش نگهداری از سرکه سیب
سرکه سیب آب تخمیری از سیب می باشد و می توانید از این مورد برای موارد متفاوتی استفاده نمایید. فواید سرکه سیب بسیار زیاد می باشد و معمولا افرادی که دارای مشکلات هضم می باشند از این سرکه ها استفاده می کنند. این ماده غذایی سرشار از مواد مغذی بوده و ارزش غذایی بالایی دارد و شما می توانید برای عوض کردن طعم غذا های خود از آن استفاده نمایید. امروزه بر اساس اطلاعاتی که در این زمینه وجود دارد و خواص این ماده غذایی را بسیاری از افراد می دانند در خانه های شان چند بطری از ان را دارند. اگر می خواهید شما نیز به درستی از این سرکه ها در خانه استفاده کنید بهتر است اطلاعاتی را در این زمینه داشته باشید.

بستن درپوش ها
از ساده ترین نکته ای که در این زمینه بیان می شود این است که به هیچ عنوان نباید درپوش سرکه سیب را باز بگذارید و زیرا این کار شما می تواند راهی برای ورود باکتری ها را به درون سرکه فراهم کرده و باعث خراب شدنش می شود. همچنین شما با باز گذاشتن درب ظرف می توانید امکان ورود حشرات ریز به آن را فراهم کرده و این سرکه ها دیگر قابل استفاده نخواهند بود.
نگهداری از سرکه در ظرف های مخصوص
یادتان باشد که برای این که بتوانید سرکه هارا در ظرف های مخصوص نگه دارید نیاز است تا اطلاعاتی در مورد بهترین شرف های نگهداری این سرکه ها داشته باشید. بهترین ظرف ها معمولا برای سرکه ها شیشه ای می باشند و یادتان باشد که استفاده از ظرف های پلاستیکی در این زمینه می تواند برای سلامتی تان مضر باشد. همچنین تیره بودن رنگ این شیشه ها نیز دارای اهمیت می باشد و بهتر است به این نکته نیز توجه ویژه نشان دهید. البته برخی از افراد اعتقاد دارند که ظرف های استیل نیز که دارای درب های محکمی می باشند برای این مورد بهتر از موارد گفته شده می باشد.
اضافه نکردن مواد دیگر به سرکه
بری این که بتوانید نگهداری از سرکه سیب را به درستی انجام دهید باید به این نکته توجه کنید که نباید چیزی به آن اضافه نمایید. به هیچ عنوان برای این که ماندگاری این سرکه ها زیاد تر شود آن ها را رقیق نکنید و با این کار ممکن است اسیدی بودن این سرکه ها را تغییر داده و این سرکه ها ماندگاری و دوام سابق را نخواهند داشت. میزان اسیدی بودن این سرکه ها باعث می شود تا میزان رشد باکتری ها در آن ها به حداقل برسد و اگر میزان PH آن تغییر کند امکان فاسد شدن زود هنگام این سرکه ها نیز وجود دارد.

دمای مناسب
همانطور که می دانید سرکه ها باید در دمای خاصی نگه داری شوند تا بتوانید میزان ماندگاری شان را بیش تنر نمایید. برای این که بتوانید از سرکه سیب بیش تر نگهداری کرده و مدت زمان ماندگاری اش را بالا تر ببرید بهتر است تا آن را در دمای خنک و در سایه نگه دارید.و البته که الزامی برای نگه داشتن این مواد غذایی در یخچال نمی باشد. باید بدانید که این سرکه ها به گرما حساس می باشند از این رو بهتر است آن ها را در جایی خنک نگه دارید.
دور بودن از نور خورشید
از دیگر شرایطی که برای ماندگار شدن سرکه های سیب از آن استفاده می شود دور بودن از نور خورشید می باشد. در واقع شما باید هر چقدر که می توانید این سرکه ها را از نور خورشید دور کنید زیرا این سرکه ها به گرما حساس می باشند و امکان خراب شدنشان وجود دارد.
کدر شدن سرکه سیب
یکی از مشکلاتی که بسیار از افراد بعد از مدتی نگه داری از سرکه سیب با آن مواجه می شوند کدر شدن آن می باشد ون باید بدانید که این مورد به معنای این نمی باشد که سرکه تان خراب شده است و باید آن را دور بریزید. این امر طبیعی می باشد و معمولا به این دلیل می باشد که شما مدام درب بطری را باز کرده اید و مقداری هوا وارد این بخش شده است و اکسیژن باعث شده است تا دو ماده نگهدارنده سرکه از آن آزاد شود و نام این دو نگهدارنده دی اکسید گوگرد و اسید سیتریک می باشد.
خراب شدن سرکه سیب
باید در نظر داشته باشید که سرکه سیبی دارای اسید سیتریک می باشد و می توان گفت ماندگاری بالایی دارد و امکان خراب شدن و ترش شدنش بسیار کم خواهد بود. با این حال باید بدانید که اسید سیتریک PH برابر با 2.5 دارد و امکان خراب شدن سرکه ها را به حداقل می رساند. سرکه ها با داشتن چنین خاصیتی می توانند به صورت طبیعی مانع از رشد میکروب ها شوند و ماندگاری آن ها به نسبت سایر مواد غذایی بالا تر خواهد بود.

اگر مدت زمان زیادی است که سرکه سیب را در خانه دارید قبل از اینم که از آن استفاده کنید باید مقداری از بو و طعم آن را چک کنید. اگر سرکه سیب شما تغییرات رنگی زیادی داشته باشد و همچنین مزه آن اسیدی تر شده است بهتر است از آن استفاده نکنید. البته که این مورد بسیار نادر می باشد و شما می توانید سالیان سال این سرکه ها را در خانه تان داشته باشد و مشکلی در این زمینه برای شما پیش نخواهد آمد.
حال که با نگهداری از سرکه سیب آشنا شدید در ادامه می توانید اطلاعاتی دیگر در مورد نگهداری از سیب زمینی در خانه برای مدت زمان طولانی و نگهداری طولانی مدت از پیاز کسب کنید و برای این کار می توانید از لینک ای داده شده کمک بگیرید.