اگر به دنبال یک میان وعده سالم و خوشمزه برای خود یا مهمانی هستید کیک سبزیجات انتخابی عالی است. این کیک نه تنها با طعم بی نظیر خود توجه هر کسی را جلب می کند، بلکه با ترکیبی از مواد مغذی می تواند به عنوان یک وعده سبک و انرژی زا نیز مجسوب شود. از این رو، اگر به دنبال نحوه تهیه این کیک خوش طعم هستید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه کیک سبزیجات همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک خوش طعم سبزیجات
کیک سبزیجات را می توان به سادگی با ترکیب سبزیجات مختلف درست کنید و به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی به همراه سوپ یا سالاد مصرف کرد. برای داشتن طعمی متفاوت، در صورت تمایل می توانید از پنیر پیتزا در سطح کیک استفاده کنید و نحوه تهیه این کیک مانند کیک برزیلی و کیک کافی شاپی جزو کیک های پرطرفدار است، در ادامه طرز تهیه آن را به شما دوستان آموزش می دهیم.

مواد لازم:
- روغن مایع: یک لیوان
- ماست: یک لیوان
- شیر: یک لیوان
- آرد: یک و نیم لیوان
- تخم مرغ: دو عدد
- بکینگ پودر: یک بسته ( پنج گرم )
- سیب زمینی: سه عدد متوسط
- فلفل قرمز: یک عدد
- فلفل سبز: یک عدد
- نعناع خشک، فلفل سیاه، نمک: به مقدار دلخواه
- پنیر پیتزا: به میزان دلخواه
مراحل تهیه:
ابتدا فر را روشن کنید و دمای آن را روی دویست درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا کاملاً گرم شود سپس در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را بشکنید و سپس روغن مایع و ماست را به آن اضافه کنید و با استفاده از یک همزن دستی یا برقی، مواد را خوب هم بزنید تا یک مایه صاف و یکدست به دست آید.
حالا سیب زمینی ها را شسته و پوست بگیرید، سپس آن ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید. فلفل ها را نیز به اندازه کوچک خرد کنید. این سبزیجات خرد شده را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و همه چیز را با یکدیگر مخلوط کنید.
در مرحله بعدی، آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه چیز به خوبی ترکیب شود. سپس نمک، فلفل سیاه و نعناع خشک را به مواد اضافه کنید. تمام این مواد باید به طور یکنواخت مخلوط شوند.
حالا یک قالب مناسب انتخاب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی چرب کنید. سپس، مواد آماده شده را به آرامی داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید.
حالا قالب را به مدت چهل و پنج تا پنجاه دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کیک به خوبی بپزد. برای اطمینان از پخت کیک، از خلال دندان استفاده کنید و مطمئن شوید که کیک کاملاً پخته است.
در این مرحله پس از اینکه کیک پخته شد، آن را از فر بیرون بیاورید و در صورتی که می خواهید از پنیر پیتزا استفاده کنید، آن را به طور یکنواخت روی سطح کیک بریزید. سپس کیک را به مدت پنح دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شود.

در مرحله پایانی کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس از قالب خارج کرده و برش دهید. می توانید کیک را با پیازچه و جعفری خرد شده تزیین کرده و آن را به عنوان یک پیش غذا یا میان وعده سرو کنید.