ماهان شبکه ایرانیان

عوارض جدید استفاده از دستگاه سولاریوم

طبق گفته Davis، باکتری استافیلوکوک که باعث عفونت‌های پوستی می‌شود، باکتری مدفوع، ویروس هرپیز و زگیل‌هایی که در اثر ویروس‌های غدد پوستی انسان‌ها به وجود می‌آیند، می‌توانند در دستگاه سولاریوم زنده بمانند

عوارض جدید استفاده از دستگاه سولاریوم
طبق آمار سال 2014 حدود یک‌سوم افراد بالغ آمریکایی، قبلاً حداقل یک‌بار از دستگاه سولاریوم استفاده کرده‌اند.
یک متخصص پوست به نام Dawn Marie Davis در این رابطه می‌گوید: «علی‌رغم گرما، باکتری‌ها و ویروس‌ها در دستگاه‌های سولاریوم زنده می‌مانند».
وی افزود: «همه افراد روی پوستشان، باکتری دارند و این باکتری به دستگاه سولاریوم منتقل می‌شود. سپس باکتری‌ها در معرض حرارت قرار می‌گیرند؛ اما این حرارت برای کشتنشان کافی نیست. به همین دلیل باکتری‌ها قوی‌تر و مقاوم‌تر می‌شوند. در این حالت، اگر عرق کنید، شانس زنده ماندن و رشد باکتری‌ها یا ویروس‌ها بیشتر می‌شود. با توجه به این شرایط، اگر بریدگی یا زخمی روی پوستتان داشته باشید که امری طبیعی است، احتمال بروز عفونت در بدنتان افزایش می‌یابد».

طبق گفته Davis، باکتری استافیلوکوک که باعث عفونت‌های پوستی می‌شود، باکتری مدفوع، ویروس هرپیز و زگیل‌هایی که در اثر ویروس‌های غدد پوستی انسان‌ها به وجود می‌آیند، می‌توانند در دستگاه سولاریوم زنده بمانند. وی می‌گوید: «من شاهد عفونت‌های باکتریایی، زگیل‌ها و عفونت‌های هرپیزی از طریق دستگاه‌های سولاریوم بر اساس زمان عفونت و محل آن، بوده‌ام».
بسیاری از افراد تصور می‌کنند نور فرابنفش می‌تواند هر نوع میکروب موجود در دستگاه سولاریوم را از بین ببرد. همچنین افراد فکر می‌کنند تمام متخصصین سالن‌های سولاریوم، پس از هر بار استفاده، دستگاه سولاریوم را کاملاً تمیز می‌کنند و نفر قبلی که از دستگاه استفاده کرده، لباسی شبیه لباس شنا به تن داشته است.

اما واقعیت این است که این عوامل همیشه موردنظر قرار نمی‌گیرند و وقتی همه‌چیز را کنار هم می‌گذارید، نور فرابنفش از نظر تئوری میکروب‌ها را می‌کشد؛ اما نمی‌تواند میکروب‌های دستگاه‌های سولاریوم را از بین ببرد. باکتری و ویروس‌ها می‌توانند در دستگاه سولاریوم، مجدداً رشد کنند و چند برابر شوند. نکته جالب اینجا است که پس از چندین بار استفاده از این دستگاه‌ها، اگر باکتری‌ها یا ویروس‌ها در معرض نور فرابنفش قرار ‌گیرند؛ اما نمیرند، قوی‌تر و مقاوم‌تر می‌شوند.

ظاهراً بهترین راه برای پیشگیری از این مشکل، عدم استفاده از دستگاه‌های سولاریوم است. Davis توصیه می‌کند به جای این دستگاه‌ها، از اسپری‌های رنگی استفاده شود.
سرطان پوست و عفونت‌ها تنها خطرات این دستگاه‌ها محسوب نمی‌شوند. آمار مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های آمریکا نشان می‌دهد از سال 2003 تا 2012، هر سال دستگاه‌های سولاریوم دلیل بیش از 3000 مراجعه به بیمارستان بوده است. در این مراجعات مشکلات مختلفی مانند سوختگی پوست، آسیب به چشم‌ها (التهاب قرنیه، سوختگی چشم یا ورود اشیاء به چشم) و بی‌هوشی مطرح شده‌ است.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان