مسقطی یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی است که به سادگی تهیه می‌شود و طعم و مزه‌ای بی‌نظیر دارد. در این مطلب روش تهیه مسقطی انار را به شما آموزش می‌دهیم که بسیار خوش رنگ و خوش طعم است.

مواد لازم

آب انار 4 پیمانه

شکر 2 پیمانه

نشاسته 8 قاشق غذاخوری

گلاب 1/2 پیمانه

کره 50 گرم

طرز تهیه

1- نشاسته را با آب انار مخلوط کنید تا حل شود؛ سپس در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

2- مخلوط نشاسته و انار را به قدری هم بزنید تا نشاسته خودش را بگیرد؛ سپس شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

3- پس از این که غلیظ شد گلاب را اضافه کنید و هم بزنید، در آخر کره را اضافه کنید.

4- مسقطی را در  قالب دلخواه که چرب کرده‌اید بریزید و قالب را در یخچال قرار دهید تا بسته شود.

5- مسقطی آماده شده را در قالب برگردانید و تزیین کنید.

نوش جان!