شناسه : ۱۰۰۶۶۱۳ - جمعه ۸ تیر ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۳۱
کال کباب
کال کباب از غذاهای محلی شمالی است که از بادمجان، سیر، رب انار و گردو درست میشود و به صورت سرد سرو میشود. این غذا برای پیش غذا انتخاب خوبی به شمار میآید.
کال کباب از غذاهای محلی شمالی است که از بادمجان، سیر، رب انار و گردو درست میشود و به صورت سرد سرو میشود. این غذا برای پیش غذا انتخاب خوبی به شمار میآید.
مواد لازم
بادمجان 10 عدد
رب انار 1 فنجان
نعناع، خلواش و چوچاق 3 قاشق غذاخوری
سیر 1 بوته
گردو پودر شده 1 لیوان
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- بادمجانها را به هر طریقی که تمایل دارید کباب کنید و پوست بادمجانها بکنید. سپس بادمجانها را در یک کاسه بریزید و با گوشتکوب بکوبید.
2- سیرها را پوست بکنید و آنها را له کنید و همراه با سبزی، نمک، فلفل، گردو و رب انار به بادمجانها اضافه کنید و مخلوط کنید. کال کباب را با مقداری انار و سبزی تزئین و سرو کنید.
نوش جان!