می 8
یکی از داغترین خبرهای گجتی هفته، معرفی پرچمدار جدید «شیائومی» بود؛ پرچمداری که مانند آیفون ایکس یک بریدگی در بالای نمایشگر آن دیده میشود تا این برند همچنان به کپی از اپل ادامه داده باشد. هر چند بریدگی بالای صفحه تا همین حالا هم به آیفون ایکس منحصر نمانده است؛ ال جی هم مدتی پیش پرچمدار جدید خود، یعنی «جی لا تین کیو» را با بریدگی در بالای نمایشگر روانهی میدان کرد.
به این ترتیب چیزی که به نظر میرسید اشکالی در طراحی باشد، دارد رفته رفته به مد روز تبدیل میشود. شاید مهمترین تفاوت ظاهری می 8 با آیفون ایکس این باشد که در پایین نمایشگر این گوشی چینی همچنان حاشیهی باریکی باقی مانده است.
شیائومی در کنار این مدل، نسخهای هم با عنوان «می 8 اکسپلورر ادیشن» معرفی کرده که پنل پشتی آن شیشهای است و قطعات داخل گوشی از پشت این پنل دیده میشود.
پیام رسان سروش
پیام رسان سروش که بعد از مسدود شدن دسترسی کاربران ایرانی به تلگرام بیش از پیش سر. زبانها افتاده، با حاشیههای گوناگونی روبه رو است. یکی از مهمترین حاشیهها از زمانی آغاز شد که در توییتر و شبکههای اجتماعی دیگر، برخی کاربران خبر دادند که بدون این که خودشان اقدامی کرده باشند، در پیام رسان سروش صاحب پروفایل شده اند.
موضوعی که مدیر پیام رسان سروش آن را تکذیب میکند. این در حالی بود که برخی کاربران مدعی شدند بدون این که پیام رسان سروش را نصب کرده باشند، پروفایلی در این پیام رسان دارند و حتی عکسشان هم در این حساب کاربری ثبت شده است.
موضوعی که حتی با واکنش توییتری «محمود صادقی»، نمایندهی مجلس هم همراه شد. با این حال سید میثم سیدصالحی»، مدیرعامل این پیام رسان، در مصاحبهای این ادعاها را از اساس کذب دانست و گفت: اگر این افراد از ادعاهای خود کوتاه نیایند، از آنها به دلیل تشویش اذهان عمومی شکایت خواهد شد. همهی اینها در حالی است که به نظر میرسد حاشیههای این پیام رسان همچنان در شبکههای اجتماعی ادامه پیدا کند.
تپههای پلوتو
یکی از مهمترین خبرهای نجومی در روزهای اخیر، انتشار اطلاعاتی تازه دربارهی پلوتو بود. پلوتو - که زمانی نهمین سیارهی منظومهی شمسی میشد، ولی اکنون سیارهی کوتوله دانسته میشود - پنج میلیارد کیلومتر از زمین فاصله دارد و همین فاصلهی زیاد باعث شده است اطلاعات دانشمندان دربارهی آن ناچیز باشد.
اما سال 2015 (1394) فضاپیمای «نیوهورایزنز» ناسا اطلاعات و تصاویر تازهای از این سیاره به زمین فرستاده است.
براساس این اطلاعات، در سطح پلوتو، تپههایی از جنس متان وجود دارد که شکل ظاهری آن به تلماسههای موجود روی کرهی زمین شبیه است. اهمیت این یافتهها در این است که پیش از این تصور میشد این سیاره کاملا منجمد و بدون تغییر است، اما این یافتهها نشان میدهند سطح پلوتو بسیار فعالتر از آن چیزی است که دانشمندان تصور میکرده اند.
جلد _تایم
هفتهی گذشته حساب کاربری مجلهی تایم در اینستاگرام، ویدئوی کوتاهی از نحوهی عکاسی برای جلد تازهترین شمارهی خود منتشر کرد که گزارش اصلی آن به پهپادها اختصاص داده شده است. این عکس که با همکاری گروه «درون لایت شو» (Drone Light Show) اینتل ثبت شده، مجموعهای از 958 پهپاد را نشان میدهد که لوگوی مجلهی تایم را در آسمان ایجاد کردند.
این جلد پرنده در کالیفرنیا به پرواز در آمد و در همان حین اجرای کار با واکنش مردم و روزنامههای محلی مواجه شد. یکی از کسانی که این نمایش هوایی بزرگ را از نزدیک دیده بود، در مصاحبهای گفت: «آن بالا در آسمان، آینده را دیدم.» همان طور که انتظار میرفت، ویدئوی کوتاهی که تایم از این نمایش پهپادی منتشر کرد، به یکی از پربینندهترین محتواهای شبکههای اجتماعی مختلف تبدیل شد. جالب این که این ویدئو و عکس نهایی جلد هم با یک پهپاد ثبت شده است.
اساسینز کرید جدید
در یک دههی گذشته، بازی اساسینز کرید» به یکی از محبوبترین عنوانهای بازی ODYSSE تبدیل شده است. به طوری که حتی در زمان انتشار هر نسخه، بازی خورها اخبار و شایعات مربوط به نسخهی بعدی را هم دنبال میکنند.
در هفتههای اخیر هم شایعههای زیادی دربارهی نسخهی بعدی این بازی دهان به دهان میشد تا این که استودیو «یوبی سافت» با انتشار ویدئوی کوتاهی، این شایعهها را تأیید کرد.
آنچه که یوبی سافت منتشر کرده، ویدئویی کوتاه است و اطلاعات زیادی را دربارهی این بازی لونمی دهد، اما همین قدر معلوم است که نسخهی بعدی این بازی «s. CreedOdyssey Assassin » نام دارد و وقایع آن در یونان باستان میگذرد. در «2018 E3» هم که چند روز پیش به پایان رسید، این بازی یکی از مهمترین رونماییهای یوبی سافت بود.
منبع: مجله دانستنیها