به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، بیستمین روز از مرداد ماه 1397 با اخبار و حاشیه های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها می توان به فهرست کارگردانانی که در جشنواره فیلم فجر حضور دارند اشاره کرد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، با نزدیک شدن به فصل تولید آثار سینمایی برای حضور در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر اخبار، گمانه زنیها و برخی اوقات شایعات در خصوص حضور و یا عدم حضور کارگردانان بنام سینمای ایران در بزرگترین رویداد سینمایی کشور آغاز می شود.
همواره برای علاقمندان به سینما حضور کارگردانان صاحب سیمرغ و یا موفق در سالهای گذشته اتفاقی جذاب است. اتفاقی که علاوه بر تنوع آثار سینمایی در سال آینده، تنور جشنواره فیلم فجر را نیز داغ تر از هر وقت می کند.
امسال نیز کارگردانان بسیاری در جشنواره فیلم فجر حضور خواهند داشت و به بدون شک می توان این دوره از جشنواره را رقابتی سنگین میان با تجربه ها و جوانان جویای نام دانست.
حضور کارگردانانی همچون مسعود ده نمکی، فریدون جیرانی، پوران درخشنده، محمدحسین مهدویان، سعید روستایی و صفی یزدانیان نشان دهنده حضور و تقابل دو نسل متفاوت از سینمای ایران در جشنواره فجر امسال خواهد بود.
به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، به بررسی حضور کاگردانان و آثاری که خود را برای رقابت در جشنواره فیلم فجر سی و هفتم آماده می کنند پرداخته است که به شرح زیر است:
مسعود ده نمکی
ده نمکی امسال و بعد از دو سال غیبت فیلم سینمایی "زندانی ها" را راهی جشنواره فیلم فجر خواهد کرد. این فیلم هم اکنون مراحل تولید خود را پشت سر گذاشته و برای حضور در فجر مرحله پس از تولید را سپری می کند.
آذر ماه سال گذشته مسعود ده نمکی بالاخره از دریافت پروانه ساخت فیلم سینمایی "زندانیها" خبر داد و پروژه کارگردان اخراجی ها از آن موقع پیش تولید خود را آغاز کرد. این خبر در حالی بود که آخرین اخبار از ساخت فیلمی با محوریت زندگی "طیب حاج رضایی" خبر می داد تا آنجا که ساخت این فیلم به طور کلی متوقف شد.
ده نمکی پس از دریافت پروانه ساخت زندانی ها در صفحه رسمی اینستاگرام خود نوشت: زندانی ها پروانه ساخت گرفت تا رسماً وارد چرخه تولید شود. برخلاف اخبار منتشر شده، زندانی ها فیلمی سیاسی و یا تاریخی نیست و موضوع آن اخلاقی معنوی و اجتماعی است. انشالله در یادداشتهای روزانه جزییات بیشتری خواهم نوشت. دعا کنید تا می شود بتوانیم فیلم را در سکوت و بدون حاشیه به پایان برسانیم.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.
ائمه اطهار به خاطر حفظ جامعه اسلامی صبر میکردند/ امام جواد (ع) همیشه به دنبال کمک و احسان به مسلمانان بودند
سید احمد عقدایی کارشناس مذهبی در گفتگو با خبرنگار
گروه فرهنگی خبرگزاری میزان در مورد ویژگیهای سیاسی و اجتماعی
امام جواد (علیهالسلام) و الگوهایی که از زندگی این حضرت میتوان استفاده کرد، گفت: صبر سیاسی حضرت امام جواد (علیهالسلام) برای جامعه امروز ما قابل توجه است.
وی با توجه به الگوهایی که از حیات سیاسی حضرت
امام محمد تقی (علیهالسلام) قابل برداشت است، اشاره کرد: امام محمد تقی (علیهالسلام) به خاطر حفظ جامعه اسلامی صبر سیاسی میکنند.
جامعه اسلامی از ابتدای ظهور دین مقدس اسلام، دشمن بیرونی داشته است. این موضوع از زمان
پیامبر اکرم (ص) مورد توجه است.
کارشناس مذهبی با اشاره به ضرورت حفظ جامعه اسلامی تاکید کرد: ائمه اطهار (علیهمالسلام) به خاطر حفظ جامعه اسلامی صبر میکردند. نماد اصلی این موضوع برای امام جواد (علیهالسلام) بود.
وی با تاکید بر تربیت شاگردان از سوی امام محمد تقی (علیهالسلام) گفت: فشارهایی علیه حضرت امام جواد (علیهالسلام) وارد میشد. با این حال سیره علمی حضرت قابل توجه بوده است. امام جواد (علیهالسلام) علی رغم سن کم خود حدودا 110 شاگرد داشتند. شاگردان حضرت تالیفات بسیاری انجام دادهاند؛ به گونهای که بیست و هشت نفر از شاگردان حضرت مولف بودند که چندین جلد کتاب نوشتهاند. پایه جریان شیعی در بسیاری اوقات وابسته به این کتب است. یکی از شاگردان ایشان که سفیر امام نیز محسوب میشدند، علی بن مهزیار است که از فقها، محدثان و دانشمندان معروف شیعی محسوب میشود. حضرت عبدالعظیم حسنی نیز از شاگردان دیگر حضرت بود.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.
بازی در سریال نفوذ متفاوتترین کار من خواهد بود/اگر پیشنهاد حضور در فیلم کمدی باشد قبول میکنم
علیرام نورایی بازیگر سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص آخرین فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: این روزها مشغول بازی در سریال "از یادها رفته" به کارگردانی "بهرام بهرامیان" بودم که از نظرم اثری شسته رفته و قابل احترام است که مخاطب آن را دوست خواهد داشت.
وی درباره سایر فعالیت های خود در عرصه بازی افزود: علاوه بر سریال از یادها رفته در مجموعه ای دیگر به نام "نفوذ" به کارگردانی "جواد شمقدری" نیز به ایفای نقش میپردازم. فیلمبرداری این سریال همچنان ادامه دارد اما کارم در مجموعه از یادها رفته به پایان رسیده است.
بازیگر سریال "از یادها رفته" درباره نقش خود در سریال "نفوذ" اضافه کرد: نقش من در سریال نفوذ با سایر بازی هایی که تا به حال داشته ام متفاوت است و می توانم بگویم که تا به حال نمونه این نقش را بازی نکرده ام. همواره چالش بازی در نقش های متفاوت را دوست داشته و دارم و این نقش نیز چالشی تازه برای من بود.
وی با اشاره به فرارسیدن زمان اکران فیلم "امپراتور جهنم" ادامه داد: خوشبختانه این فیلم نیز به زمان اکران خود نزدیک می شود. واقعیت امر در مورد استقبال مردم از امپراتور جهنم ایده خاصی ندارم زیرا استقبال از آثار به هیچ وجه در سینمای ایران قابل پیش بینی نیست.
بازیگر "یتیم خانه ایران" درباره احتمال حضور خود در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر تاکید کرد: امسال درگیر دو سریال بودم و نتوانستم به درستی در مورد حضور در سینما تصمیم گیری کنم. البته در یک اثر سینمایی به ایفای نقش پرداختم که نمی دانم کارگردان آن اثر در صدد ارسال فیلم به فجر باشد یا نه.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.
رحمت سریال پایتخت روی صحنه تئاتر/ازدحام آثار نمایشی در نیمه دوم تابستان
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، مرداد ماه سال 97 نیز مانند سالیان گذشته شاهد حضور بازیگران مختلفی در عرصه هنرهای نمایشی خواهد بود. با توجه به افزایش تعداد سالنهای خصوصی اجرای تئاتر تعداد زیادی اثر نمایشی در این ماه روی صحنه میروند.
یکی از بازیگرانی که این روزها در عرصه تئاتر تهران هر شب روی صحنه می رود، "هومن حاج عبدالهی" بازیگر محبوب سریال "پایتخت" است. حاج عبدالهی پس از سالها بار دیگر در عرصه تئاتر ظاهر شده تا نقشی متفاوت ایفا کند.
این بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون امسال با حضور بسیار پررنگ در مجموعه تلویزیونی "پایتخت" توانست محبوبیت بسیاری را در میان مردم به دست آورد. محبوبیتی که انتظار می رود در فروش نمایش "تناسخ 3 تا 35 تومن" تاثیر بسزایی داشته باشد.
این روزها حضور پرتعداد و اکثریت هنرمندان سینما در تئاتر بسیاری از اهالی حرفه ای تئاتر را از پا در آورده است. در دست گرفتن گیشه با حضور این چهره ها باعث شده تا بازیگران تئاتر که تمام فعالیتشان در این عرصه بوده نتوانند به راحتی به کارشان ادامه دهند.
به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، به معرفی برخی از آثار مهم تئاتر در تیر ماه پرداخته و علاوه بر معرفی آنها به قیمت بلیت این آثار نیز پرداخته است.
تناسخ 3 تا 35 تومن
نویسنده و کارگردان: امیرعلی نبویان
بازیگران: هومن حاجی عبداللهی، بهار نوروزپور
مکان: تماشاخانه پالیز، سالن 2
زمان: 27 تیر تا 26 مرداد ساعت 20:00
بها: 35,000 و 30,000 تومان
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.
پاسخ خسرو شهراز به اتهام رفتار غیرحرفهای در تئاتر/کار خلافی نکردم که از آن ناراحت باشم
خسرو شهراز بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درخصوص اتهامات وارد شده بر وی توسط محمد حاتمی کارگردان نمایش "دیگری" مبنی بر ترک این نمایش در اواسط اجرا گفت: من این روزها اصلاً فرصت اطلاع از اخبار را نداشتم و نمی دانستم که محمد حاتمی علیه من چیزی نوشته و یا گفته است. در هر صورت همه چیز در خصوص دلیل جدایی من از نمایش دیگری در میانه های اجرا مشخص است.
وی در همین راستا ادامه داد: وقتی کار من با محمد حاتمی آغاز شد از همان ابتدا به وی برای ایفای نقش در نمایشش بسیار تخفیف دادم و قراردادی فی مابین بسته شد. طی این قرارداد مشخص شد که مبلغ قرارداد باید در دو قسط پرداخت می شد. من قسط اول را پیش از اجرا به سختی از وی دریافت کردم. قرار بر این بود که قسط دوم در میانه اجرا پرداخت شود اما این اتفاق مقدور نشد.
بازیگر فیلم "ماهی و گربه" با اشاره به بدقولی در تعهد به قرارداد تئاتر دیگری اضافه کرد: وقتی قسط دوم پرداخت نشد من بارها به حاتمی پیام دادم و از وی خواستار پرداخت قسط دوم شدم و وقتی دیدم که وی هیچ عکس العملی نشان نمی دهد اعلام کردم که من هیچ مسئولیتی را بر عهده نمی گیرم.
وی در همین رابطه ادامه داد: من بارها اعلام کردم که اگر دستمزد دوم پرداخت نشود در ادامه روی صحنه نمی روم و جالب اینکه این اتفاق اصلاً برای محمد حاتمی مهم نبود زیرا بعد از آن پیام هیچ جوابی به من نداد. در صورتی که شاید اگر با من تماس می گرفت یا از من می خواست در مورد مسئله صحبت کنیم ادامه همکاری میسر می شد اما حاتمی با بی تفاوتی با مسئله برخورد کرد.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.
کتاب از انس با قرآن تا تمدن نوین اسلامی، مراحل تحقق تمدن نوین اسلامی را بررسی میکند
حسین ابراهیمی کوشالی نویسنده کتاب «از انس با قرآن تا تمدن نوین اسلامی» در گفت وگو با خبرنگار
گروه فرهنگی خبرگزاری میزان در مورد محورهای اصلی که در این کتاب مورد اشاره قرار داده است، گفت: کتاب مذکور پس از مطالعات منظم در حوزه
منظومه فکری رهبر معظم انقلاب حول مباحث مورد نیاز برای تحقق
تمدن نوین اسلامی به عنوان چشمانداز مطلوب
انقلاب اسلامی به مرحله نگارش رسید.
وی با توجه به مراحل مختلف رسیدن به تمدن اسلامی، تاکید کرد: بر اساس یافتههای این پژوهش برای رسیدن به
تمدن نوین اسلامی نیازمند طی مراحل و گامهای هدفمندی خواهیم بود که هم در حوزههای فردی و هم در حوزههای اجتماعی باید به ترتیب محقق شوند. این مراحل به ترتیب عبارتند از: انس با
قرآن، تدبر در قرآن، تعمیق معرفت دینی، استحکام ساختار درونی، بنای
جامعه اسلامی و در نهایت ظهور و بروز تمدن نوین اسلامی.
نویسنده کتاب «از انس با قرآن تا تمدن نوین اسلامی» با اشاره به نحوه نگارش این کتاب گفت: به منظور تبیین هر یک از این مراحل کلیه سخنرانیها و بیانات رهبر معظم انقلاب که به موضوع مربوط میشد، فیش برداری و سپس در پنج سطح دسته بندی شد: مفهوم شناسی، اهداف، آسیبشناسی، راهبردهای اجرایی و در نهایت نتایج حاصل از تحقق موضوع.
وی با تاکید بر نتایج کتاب اشاره کرد: این کتاب نشان میدهد که نخستین و مهمترین گام برای رسیدن به چشمانداز آرمانی انقلاب اسلامی ایران بر مبنای منظومه فکری رهبر انقلاب فراگیر شدن انس با قرآن در فضای عمومی جامعه است و پس از تحقق این مهم پنج گام مهم دیگر باید در دستور کار مدیران و برنامهریزان جامعه اسلامی قرار گیرد تا تمدن نوین اسلامی در برابر تمدن لیبرال دموکراسی غرب به پیروزی برسد و زمینه ظهور و بروز حکومت جهانی مهدوی فراهم شود.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.