کال کباب از غذاهای محلی شمالی است که از بادمجان، سیر، رب انار و گردو درست می‌شود و به صورت سرد سرو می‌شود. این غذا برای پیش غذا انتخاب خوبی به شمار می‌آید.

مواد لازم

بادمجان 10 عدد

رب انار 1 فنجان

نعناع، خلواش و چوچاق 3 قاشق غذاخوری

سیر 1 بوته

گردو پودر شده 1 لیوان

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- بادمجان‌ها را به هر طریقی که تمایل دارید کباب کنید و پوست بادمجان‌ها بکنید. سپس بادمجان‌ها را در یک کاسه بریزید و با گوشتکوب بکوبید.

2- سیر‌ها را پوست بکنید و آن‌ها را له کنید و همراه با سبزی، نمک، فلفل، گردو و رب انار به بادمجان‌ها اضافه کنید و مخلوط کنید. کال کباب را با مقداری انار و سبزی تزئین و سرو کنید.

نوش جان!