سفر تصویری امروز کارناوال کمی متفاوت تر از سفرهای دیگر می باشد! قصد داریم به سال هایی سفر کنیم که دوربین های عکاسی به تازگی اختراع شده و مانند امروز در دسترس عموم مردم نبود. عکس های امروز متعلق به دوران قاجار می باشند؛ عکس هایی کهنه و قدیمی که پیدا شدنشان نیز همراه با شانس بوده است.
این تصاویر بی نظیر را ارنست هولستر یک مهندس آلمانی که عکاسی حرفه ای نیز بود، ثبت کرده است. او را از پیشگامان عکاسی در نیمه دوم قرن 19 میلادی می دانند که در زمان پادشاهی ناصرالدین شاه به ایران سفر کرده و مدت زیادی ( 20 سال ) را در شهر اصفهان اقامت داشت.
همانطور که گفتیم پیدا شدن عکس ها همراه با شانس بوده و کسی از وجود چنین عکس هایی خبر نداشته تا روزی که این تصاویر فوق العاده ارزشمند در خانه نوه ی او در شهر مانستر آلمان یافت می شود.
هولستر علاوه بر عکاسی، تحقیقات مختلفی نیز انجام داده و یاداشت های بسیاری در رابطه با ایران از خود به جای گذاشته است. برای اولین بار در سال 1355 خورشیدی عکس های او در ایران به همراه برخی از یادداشت هایش در کتابی به نام ” ایران در یکصد و سیزده سال پیش” به چاپ رسید. البته قرار بود که جلد دومی نیز برای این کتاب منتشر شود که متاسفانه نیمه تمام باقی ماند. البته چندین سال بعد سازمان میراث فرهنگی کتابی تقریبا کامل از عکس ها و نوشته های او به چاپ رسانده است.
ارنست در نهایت در سال 1911 میلادی ( 76 سالگی ) در جلفای اصفهان چشم از جهان گشود و در همان جا و در آرامگاه ارامنه دفن شد.
برای دیدن این تصاویر بی نظیر و تاریخی کارناوال راه همراهی کنید.
1) بانوان ارمنی
2) بانوان بختیاری
3) مردی در دوره قاجار
4) مردان قاجاری
5) تهیه کره زنان و مردان قاجاری
6) نوازندگان زن ، دوره قاجار
7) روحانیون اصفهانی
8) تفنگداران قاجار
9) بانوی جوانی در جلفا، اصفهان
10) بانوان ایرانی در دوره قاجار
11) میرزا اسدالله خان از مردان مشهور دوران قاجار
12) مردان قاجاری
13) مدرسه انگلیسی زبان در جلفا، اصفهان
14) یک گروه موسیقی
15) ورزشکاران زورخانه ای در دوان قاجار
برای آشنایی بیشتر با زورخانه و ورزش پهلوانی و باستانی ایران می توانید مطلب زورخانه ؛ باشگاهی ورزشی از دل ایران باستان ، را مطالعه کنید.
16) نمایش تعزیه از کودکان در ماه محرم
17) مسعود میرزا ظلالسلطان ، شاهزاده قاجاری
18) موبدان زرتشتی در شهر یزد
19) مردی در دوره قاجار
20) پوشش عام زنان در دوره قاجار
سخن آخر
این عکس های تاریخی را چگونه ارزیابی می کنید؟
نظرتان با نحوه و سبک پوشش مردان و زنان قاجاری چیست؟
اگر به شما این امکان داده می شد که در دوره قاجاریه زندگی کنید آیا این پیشنهاد را قبول می کردید؟؟!!
نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.