به گزارش ایسنا، محمدحسین مقیمی در جریان بازدید از مرکز تشخیصی آزمایشگاهی پزشکی قانونی استان تهران گفت: شناخت من نسبت به پزشکی قانونی زیاد نیست اما در تمامی استانهایی که خدمت کردم به نوعی پزشکی قانونی فعالی وجود داشت که این به دلیل شرایط جنگ تحمیلی و یا در اراک به دلیل تصادفات زیادی که اتفاق میافتاد بوده است.
وی افزود: باید از تلاش همه پرسنل پزشکی قانونی قدردانی کنیم که ظرف 20 سال گذشته شاهد پیشرفت علمی بسیار ارزندهای در پزشکی قانونی بودهایم. 20 سال قبل اگر اتفاقی حادث میشد، سالهای سال برای بازماندگان آن حادثه باور فردی که به وی به عنوان متوفی تحویل داده میشد که همان عزیزشان باشد بسیار سخت بود. به رغم همه توضیحاتی که داده میشد باز هم اقوام درجه یک باور نمیکردند و بسیاری از والدین در انتظار بازگشت عزیزانشان از یک حادثه از دنیا میرفتند.
وی تاکید کرد: به حمدالله با پیشرفتهای علمی و وجود متخصصانی برجسته که در این بخش کار میکنند امروز مردم از عملکرد پزشکی قانونی راضی هستند. این در شرایطی است که این سازمان، سازمانی نیست که مریض را بهبود بدهد یا فردی که در حال فوت است را برگرداند بلکه همه میدانند برگشتی از این سازمان وجود ندارد اما همین موضوع که خیالشان بابت تشخیص راحت است، به آنها آرامش و رضایت خاطر میدهد. به این ترتیب تکلیف خانوادهها در حوادث روشن میشود در حالی که در گذشته این گونه نبود.
وی تاکید کرد: امروز مردم اطمینان دارند که با پیشرفتهای علمی تشخیص پزشکی قانونی کاملا صحیح است و به آنها آرامش خاطر میدهد.
استاندار تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود به پیشنهاد فرماندار شهرستان ری اشاره کرد و افزود: درخصوص تبدیل این مرکز به یک پژوهشگاه من هم پیگیریهای لازم را انجام میدهم اما این کار بسیار تخصصی است و حتما باید به صورت تخصصی پیگیری شود. در مورد بحثهای اعتباری قطعا پیگیریهای لازم انجام خواهد شد و به سهم خود وظیفه میدانم که این پیگیریها را انجام دهم.