سمبوسه یک غذا با ریشه آبادانی است که در طعم ها و مزه های مختلف تهیه می شود. ما در این بخش برای شما عزیزان طرز تهیه سمبوسه آبادانی با یک دستور ساده را آموزش می دهیم.
طرز تهیه سمبوسه آبادانی:
این غذا بافت بسیار ترد و تندی داشته که به همین دلیل محبوب است. شما در ادامه مراحل تهیه این سمبوسه را در منزل آموزش می بینید. برای شما عزیزان در لینک طرز تهیه سمبوسه سوسیس و سمبوسه میگو با رسپی های دیگر را نیز آموزش داده ایم.

مواد اولیه:
- سیب زمینی: 3 عدد
- فلفل قرمز تند: 1 قاشق چای خوری
- جعفری خشک: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل و نمک: به مقدار لازم
- زردچوبه: 1 قاشق چای خوری
- گشنیز خشک: 1 قاشق غذاخوری
- روغن: به مقدار لازم
- نان لواش: 8 عدد
- پیاز: 1 عدد
طرز تهیه:
برای آماده کردن این سمبوسه به روش آبادانی باید ابتدا سیب زمینی ها را به همراه مقداری آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه سیب زمینی های شما نرم شد، می توانید آن را از درون قابلمه خارج کرده پوست آن را بگیرید و به صورت نگینی برش بزنید. یک عدد پیاز را به صورت نگینی برش زده و درون تابه به همراه مقداری روغن سرخ کنید.
کمی فلفل، زردچوبه و نمک به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا عطر ادویه ها بلند شود. مقداری جعفری خشک و گشنیز خشک شده نیز به مواد خود اضافه کرده و تفت داده تا عطر سبزی ها بلند شود.

این سبزیجات خشک طعم بی نظیری به سمبوسه شما می دهد. در ادامه سیب زمینی های نگینی شده را نیز درون مواد خود کمی تفت داده تا عطر آنها را بگیرد. در قسمت بعدی از طرز تهیه سمبوسه آبادانی نوبت به پیچیدن سمبوسه ها می رسد.
شما می توانید از خمیر یوفکا یا نان های لواش نازک برای پیچیدن سمبوسه استفاده کنید. اگر نان لواش خیلی نازک باشد، باید به صورت دو لایه آن را بپیچید. مقداری از مواد آماده شده را لای نان لواش یا خمیر یوفکا قرار داده و بعد آن را درون روغن فراوان سرخ کنید.

برای اینکه چربی سمبوسه گرفته شود، می توانید آن را بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی قرار داده که به خوبی روغن آنها گرفته شود و بعد می توانید در کنار انواع سس مخصوص و دلخواه این سمبوسه ها را میل کنید.
افزودن رب یا سس کچاپ اختیاری است و شما می توانید درون مواد خود را مقداری رب هم تفت داده که طعم سمبوسه شما را نیز خوشمزه می کند. این سمبوسه آبادانی با فلفل قرمز تند تهیه شده و میزان فلفل بستگی به ذائقه شما دارد. شما می توانید از مقدار فلفل بیشتر یا کمتر استفاده کنید برای تندتر شدن هم ما به فلفل قرمز را به شما پیشنهاد می کنیم.