به گزارش اقتصادآنلاین، دوربین مورد استفاده در Mate 20 Pro Huawei از سه سنسور مختلف در پشت دستگاه استفاده میکند که هر کدام وظیفه و خصوصیات ویژه خود را دارند؛ ویژگیهایی که به این دوربین اجازه میدهند تا اولین محصولی باشد که توانایی عکسبرداری با زوم اپتیکال 5 برابری را بدون استفاده از لنز مجزا به دنیای موبایل بیاورد.
سه سنسور مورد استفاده در این دوربین شامل یک سنسور اصلی با فاصله کانونی 27 میلیمتری در رزولوشن 40 مگاپیکسلی، یک سنسور 8 مگاپیکسلی از نوع تلهفوتو با فاصله کانونی 80 میلیمتری (که زوم اپتیکال 5 برابری را ممکن میسازد) و در نهایت یک سنسور 20 مگاپیکسلی از نوع زاویه عریض با فاصله کانونی 16 میلیمتر است.
در این مطلب قصد داریم به صورت فنی به بررسی عملکرد این دوربین در خصوص قابلیتهای زوم و جزئیات تصاویر ثبت شده بپردازیم. ابتدا قابلیت بزرگنمایی بدون کیفیت یا همان زوم اپتیکال دستگاه و از حالت فاصله کانونی پایین تا حداکثر را تست میکنیم. در مرحله اول فاصله کانونی 27 میلیمتری را در حالت 10 مگاپیکسلی تست میکنیم، سپس با استفاده از سنسور تله فوتو، فاصله کانونی 80 میلیمتری را در رزولوشن 8 مگاپیکسلی آزمایش میکنیم و در نهایت با ترکیب دو قابلیت زوم دیجیتال و اپتیکالی که از هر دو سنسور به دست آمده تصویر خروجی در حالت با فاصله کانونی 135 میلیمتری ثبت میکنیم تا ببینیم قدرت زوم تصاویر چگونه میشود.
Huawei Mate 20 Pro zoom test: 27mm • 80mm • 135mm
نمونه دوم مربوط به همین ترکیب و اینبار در نمایی دیگر ثبت گردیده که در آن از سوژهای زنده و متحرک استفاده شده است:
Huawei Mate 20 Pro zoom test: 27mm • 80mm • 135mm
در خلال بررسی قابلیتهای این دوربین در خصوص تنظیم فاصله کانونی برای عکسهای واضحتر و دارای عمق بیشتر که بزرگنمایی دقیقتری دارند، نگاهی هم به سنسور سوم دوربین دستگاه که از نوع زاویه عریض و با فاصله کانونی 16 میلیمتری بوده بیندازیم. توجه کنید که با استفاده از قابلیت ماکرو این دوربین میتوانید عکسهایی دلخواه از سوژهها با فاصله نزدیک ثبت کنید و سنسور سوم این اجازه را به دوربین Huawei Mate 20 Pro میدهد تا تصاویری با میدان دید 2.5 سانتیمتر بر یک اینچ نیز به راحتی و بدون افت کیفیت ثبت کند.
Huawei Mate 20 Pro: shot from the 16mm camera
همچنین با بررسی این دوربین در محیطهای داخلی هم نتایج جالبی به دست میآید. دوربین فوق عریض دستگاه با فاصله کانونی 16 میلیمتری دنیایی از پیکسلها را با رزولوشن 20 مگاپیکسلی خود ارائه میکند. استفاده از فاصله کانونی مناسب و سنسور wide-angle میتواند در برخی مواقع بسیار کاربردی و مناسب باشد؛ دقت کنید که هنگام عکسبرداری همیشه فاصله زیاد برای عقبتر رفتن و تنظیم قاب دلخواهتان را ندارید. پس برای به دست آوردن بهترین نتایج باید از دوربینی استفاده کنید که بتواند با یک زاویه دید، حجم بیشتری از فضا را پوشش داده و ثبت کند. در همین خصوص ما از سوژه مشخص داخلی دو تصویر با فاصلههای کانونی مختلف 16 و 27 میلیمتری و با استفاده از دوربین جذاب Huawei Mate 20 Pro ثبت کردیم تا تفاوت استفاده از سنسورهای با زاویه کانونی مختلف و قابلیت ترکیب اطلاعات بدست آمده از دو سنسور را در آن نشان دهیم. به این نکته هم توجه کنید که با استفاده از زاویه عریضتر دوربین، جزئیات تصویر کاهش پیدا میکند و در دو تصویر با رزولوشن یکسان، آن تصویری کیفیت و جزئیات بالاتری دارد که توسط سنسوری با فاصله کانونی بیشتر ثبت شده باشد.
Huawei Mate 20 Pro: 16mm • 27mm
بزرگترین سنسور این دستگاه در کنار داشتن بیشترین تعداد پیکسل، دارای بازترین دریچه دیافراگم به میزان f/1.8 است که میتواند بهترین گزینه برای ثبت عکسها در نور کم باشد. در ادامه نمونه ای از تصاویر ثبت شده توسط این دوربین در نور کم برای بررسی میزان نور وارد شده به سنسور را مشاهده میکنید.
Huawei Mate 20 Pro: night shot (27mm camera)
در نهایت چند تصویر دیگر نیز برای بررسی کیفیت عکسبرداری این دوربین با استفاده از دوربین اصلی 27 میلیمتری هم در ادامه ارائه میشود تا هر چه بیشتر به کیفیت عالی آن پی ببرید.
Huawei Mate 20 Pro camera samples
در نظر داشته باشید که مشخصات سنسورها و دوربین مورد استفاده در نسخه بزرگتر این گوشی یعنی Huawei Mate 20X نیز دقیقاً مشابه نسخه Pro است و میتواند به عنوان جایگزینی مناسبی برای Mate 20 شود که خصوصیات پایینتری از دو مدل دیگر دارد.
دوربین Huawei Mate 20 Pro که توسط لنزهای Leica تجهیز شده، برای هر نوع قاب و سوژهای که بخواهید از آن عکاسی کنید، امکانات ویژهای را ارائه میدهد. همین دلیل است که در تخصصیترین بررسیهای دوربین موبایل توسط وبسایت DXoMark بالاترین امتیازها به آن اعطا شده است.