خبرگزاری فارس: یکی از مواردی که امروز برای مزاحمین خیابانی جا افتاده بوق زدن و در خواست از دختران برای سوار شدن است.
اینکه زن سوژه شده خود چه میزان در این امر نقش دارد در این بحث وارد نیست. سوال اینجا است که چرا هیچ ترس و دلهرهای در دل رانندگان نیست و انها به راحتی میتوانند متلک پرانی کنند و مزاحمت ایجاد کنند بدون انکه دغدغه برخورد داشته باشند و حتی این رفتار را حق خود بدانند.
بی توجهی به این مسئله به حدی بروز کرده که شاهد هستیم که بعضی از محلات رسما محل تردد این افراد شده است.
با توجه به اینکه تمامی خودروها دارای پلاک هستند و طبیعتا قابل شناسایی اند نمیتوان دادن اخطار به صاحب ماشین به او گوشزد کرد که در صورت تکرار این امر پلاک خودرو باطل میشود.
این کار نه نیاز به هزینهای برای دولت دارد، چون زندان ندارد از طرفی، چون اکثر این اتفاقات توسط جوانهای که توسط ماشین خانواده انجام میشود خانواده در جریان قرار میگیرند. متاسفانه، چون این افراد عموما شاکی خصوصی ندارند به راحتی جولان میدهند و شهر را نا امن میکنند.
سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت درخصوص مطلب فوق، اظهار داشت: متلکپرانی و مزاحمتهای خیابانی در دسته هنجارشکنی جای دارد و خودروهایی که هنجارشکن بوده و برای نوامیس مردم مزاحمت ایجاد کنند مشمول خودروهایی خواهند بود که در توقیف پلیس جای میگیرند.
فرمانده انتظامی پایتخت تصریح کرد: خودروهای هنجارشکن یک ماه در توقیف پلیس خواهند ماند.
وی در پاسخ به سوال دیگری درخصوص اینکه آیا شهروندان میتوانند شماره خودروهایی که برایشان مزاحمت ایجاد کردهاند به پلیس بدهند، گفت: قطعا این کار را انجام دهند چرا که پلیس شمارهها را بررسی کرده و بعد از بررسی صحت اطلاعات حتما با رانندگان هنجارشکن برخورد لازم را انجام خواهد داد.