ماهان شبکه ایرانیان

۲ محصول برتر شرکت های دانش بنیان صنعت گاز کشور در عسلویه رونمایی شد

بوشهر- ایرنا- همزمان با برگزاری دومین نشست تخصصی بهره‌برداری از تازه ترین فناوری‌های داخلی صنعت گاز،روز سه شنبه از ۲ محصول برتر تجاری شده و دارای کاربرد شرکت‌های دانش‌بنیان کشور در مجتمع گاز پارس جنوبی در عسلویه رونمایی شد.

2 محصول برتر شرکت های دانش بنیان صنعت گاز کشور در عسلویه رونمایی شد
به گزارش ایرنا، به نقل از روابط عمومی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، این تولیدات شامل دستگاه سطح سنج رادار و سیستم دی سی اس برای کنترل تمامی فازهای پارس جنوبی است.
کار دستگاه سطح سنج رادار اندازه‌گیری ارتفاع مایع درون مخازن است که این سنجش یکی از اندازه‌گیری‌های اصلی در تمام فرایندهای صنعتی به شمار می‌آید.
برای ساخت این دستگاه یک تیم هشت نفری 10 سال تلاش مدام کرده اند.
سیستم کنترل همه فازهای پارس جنوبی از یک دستگاه دی سی اس به روز تشکیل شده که ساخت شرکت یو‌ پی‌ وای ژاپن است.
همه فازهای مجتمع گاز پارس جنوبی از این سیستم کنترل استفاده می‌کنند که در آخرین تحریمی که ایران با آن روبرو شد این شرکت دیگر به ایران محصول نداد.
به همین دلیل ساخت سیستم دی سی اس داخلی به عنوان یک پروژه ملی برای حل این مشکل تعریف شد و باتلاش جوانان ایرانی در مدت 2 سال کار پژوهشی کل این دستگاه بر اساس سیستم ژاپنی بومی سازی شد و به تولید رسید.
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران در این آیین گفت: بازیگران نظام نوآوری و اکوسیستم فن بازار، غیور مردانی هستند که با تلاش و همت خود، این نوآوری را به منصه ظهور می رسانند.
سعید پاک سرشت افزود: در یک نظام صحیح فناوری، مجموعه نظام دانش بنیان و ارتباط بین عرضه کننده و متقاضی، از مهم ترین ارکان این نظام است که باید با نظامی صحیح تر، با هم ارتباط داشته باشند.
وی اظهار کرد: برای حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان ایجاد پیوند بین نظام دانش بنیان و ارتباط بین عرضه کننده و متقاضی ضروری است.
پاک سرشت با بیان اینکه در این نظام، بخشی از این مجموعه که مسئولیت تولید فناوری های دانش بنیان را به عهده دارد، در چند سال اخیر پیشرفت های قابل ملاحظه ای داشته است، گفت: عملکرد ما در این حوزه، به طور نسبی قابل قبول است، اما بخش دیگر مربوط به تقاضاست که با استفاده از این نتایج به عنوان متولیان صنعت باید به هدف مورد نظر رسید.
مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران افزود: برای کامل کردن این زنجیره، نیاز به عرضه و تقاضا داریم و این امر بدین معناست که اگر هر 2 وجه نباشد، نمی توان به هدف نهایی خود که ایرانیزه کردن همه تجهیزات و کالاهای مورد نیاز این صنعت است، رسید.
وی گفت: باید تلاش کرد با تجمیع تقاضاها و استفاده از متخصصانی که می توانند این تقاضا را به طور علمی برای بخش عرضه کنند، ترجمه کننده ارتباطی تنگاتنگ بین عرضه و تقاضا ایجاد کرد.
پاک سرشت افزود: در کنار این کار، باید در بخش های صنعتی خود، استانداردها و دستورالعمل هایی را داشته باشیم که بازگوکننده شفاف اولویت های ما در زمینه فن بازار تخصصی باشند.
پاک سرشت یادآروشد: در قوانین مناقصه ها هنوز تناقض هایی وجود دارد که ما را از هدف دور می کند، اما باید تلاش کرد تا با استفاده از مدل های صحیح حمایت های مالی و ایجاد ارتباط نظام مند در بین عرضه و تقاضا به این مهم دست یافت.
در حاشیه دومین نشست تخصصی فن بازار در صنعت گاز، مراسم انعقاد قرارداد فن بازار تخصصی گاز نیز برگزار شد.
6047/6043** خبرنگار: موناعیدان* انتشاردهنده: خدانظرخواجه
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی