به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان ؛برنامه "گفت و گوی فرهنگی" رادیو گفت و گو با موضوع نقد فرهنگی نمایش "خود" در رسانه های اجتماعی از وبلاگ تا اینستاگرام و با حضور صابر سعدی پور شاعر و منتقد ادبی روانه آنتن شد.
سعدی پور در مصاحبه با رادیو گفت و گو بیان کرد: نمایش "خود" حتی در شبکه های اجتماعی موضوع منفوری نیست. ابراز وجود مسئله ای است که همه انسان ها از هنگام تولد با خود به همراه دارند.
وی افزود: زمانی که ابراز وجود فرد خیلی زیاد می شود و بدون شرط از دیگران تأییدیه می گیرد امر منفی تلقی شده و نشان دهنده نوعی بیماری است.
این شاعر و منتقد ادبی در ادامه مطلب همچنین گفت: همه ما انسان ها به نمایش "خود" و ماندگار شدن در آینده نیاز داریم و این یک نیاز طبیعی و مثبت است اما در حال حاضر برخی کاربران فضای مجازی برای گرفتن لایک از مخاطبان خود دست به هر کاری می زنند و این نشان دهنده مشکلات روانی است.
سعدی پور در مصاحبه با رادیو گفت و گو خاطرنشان کرد: فعالیت افراد در وبلاگ بیشتر برای به اشتراک گذاشتن توانمندی های متنی از خود بود اما در حال حاضر افراد در اینستاگرام و فضای مجازی خود را به شکل دیگری نمایش می دهند. افراط و تفریط در هر مسئله شکل مرضی و خارج از عرف را همراه خود دارد.
وی با بیان اینکه فضای مجازی برای برخی افراد به فضای حقیقی برای آنها تبدیل شده است بیان داشت: ما باید به جنبه های مثبت و منفی دنیای مجازی با هم نگاه کنیم. همین حرکت های ناهنجار می تواند پالایشی برای جامعه باشد.
این شاعر و منتقد ادبی در ادامه این برنامه فرهنگی از رادیو گفت و گو یادآور شد: خیلی از خانم های خانه دار ایرانی با ارائه خود واقعیشان و هنرهایی که دارند در فضای مجازی و اینستاگرام خرید و فروش می کنند و به اقتصاد خانواده خود کمک می کنند. بنابراین می توان از فضای مجازی در جهت مثبت نیز استفاده کرد.
سعدی پور در خاتمه ابراز داشت: در برخی موارد خود رسانه ها باعث شده اند که ما با بزرگنمایی و یا قله هایی از موقعیت اشخاص مواجه شویم که دست ما به آنها نخواهد رسید و این اشتباه است.