خبرگزاری ایسنا: به نقل از خبرگزاری رویترز این نظر سنجی در عین حال نشان داد که رای دهنندگان انگلیسی در عین حال حامی این هستند که تصمیم نهایی را خودشان را بگیرند.
بریتانیا قرار است در 29 مارس اتحادیه اروپا را ترک کند، اما ترازا می، نخست وزیر انگلیس در تلاش است تا توافق حاصله برای بریگزیت را در پارلمان انگلیس تصویب کند. این وضعیت سبب شده است که ابهام فراوانی در خصوص سرنوشت توافق برای بریگزیت به وجود بیاید و حتی قطعیت خروج انگلیس از اتحادیه اروپا زیر سوال رفته است.
نظر سنجی مذکور که از سوی موسسه نظر سنجی یوگا انجام شده نشان داد: اگر سریعا یک همه پرسی جدید در مورد بریگزیت برگزار شود 46 درصد به باقی مانده انگلیس در اتحادیه اروپا، 39 درصد به خروج انگلیس از این اتحادیه رای داده و مابقی شرکت کنندگان نظرسنجی گزینههای "نمیدانم"، یا عدم رای دادن را انتخاب کرده و یا از پاسخ به پرسش خوداری کردند.
اگر رای دهندگان بلاتکلیف و یا کسانی که پاسخی به پرسش ندادند از نمونه حذف کنیم نسبت حامیان باقی ماندن انگلیس به حامیان خروج 54 به 46 خواهد بود.
این نظر سنجی هم راستا با نظرسنجیهای دیگری است که در ماههای اخیر انجام شده ونشان دادند دودستگی شدید بین رای دهندگان در قالب خروج اتحادیه اروپا وجود داشته و معمولا وزنه به نفع حامیان باقی ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا سنگینتر است. در همه پرسی سال 2016 بر سر خروج انگلیس از اتحادیه اروپا 52 درصد به خروج و 48 درصد به عدم خروج رای دادند.
نظر سنجی مذکور از سوی کمپین موسوم به "رای مردم" با شرکت بیش از 25 هزار رای دهنده انجام شد. با این حال تراز مینخست وزیر انگلیس شدیدا با ایده برگزاری یک هم پرسی جدید مخالفت کرده است.
این نظرسنجی در عین حال نشان داد که 41 درصد رای دهنده گان عقیده دارند که باید تصمیم نهایی در مورد بریگزیت از سوی یک همه پرسی عمومی جدید گرفته شود و 36 درصد معتقد بودند که این تصمیم از سوی پارلمان اتخاذ شود.
در این مورد نیز با حذف گروه تصمیم نگرفته نسبت حامیان برگزاری یک همه پرسی دیگر به مخالفان 53 به 47 خواهد بود.
قرار است در تاریخ 14 ژانویه قانونگذران انگلیسی در مورد تصویب توافق بریگزیت حاصله میان تراز میو اتحادیه اروپا رای گیری انجام شود.