ماهان شبکه ایرانیان

«پایدارسازی خاک» در پلاسکو، دو سال پس از حادثه

شهردار تهران گفت: انبار فاضلاب پلاسکو باز شده بود و برخی‌ها عنوان کردند که ممکن است این مساله با انتشار بوی نامطبوع در تهران ارتباط داشته باشد، در حال‌ حاضر کارگران در حال پایدارسازی خاک پس از گودبرداری هستند

«پایدارسازی خاک» در پلاسکو، دو سال پس از حادثه

شهردار تهران گفت: انبار فاضلاب پلاسکو باز شده بود و برخی‌ها عنوان کردند که ممکن است این مساله با انتشار بوی نامطبوع در تهران ارتباط داشته باشد، در حال‌ حاضر کارگران در حال پایدارسازی خاک پس از گودبرداری هستند.

به گزارش به نقل از ایسنا،پیروز حناچی همزمان با سالگرد حادثه پلاسکو گفت: منابع مالی خرید 2000 لباس تخصصی آتشنشانان فراهم شده است.

وی ادامه داد: انبار فاضلاب پلاسکو باز شده بود و برخی‌ها عنوان کردند که ممکن است این مساله با انتشار بوی نامطبوع در تهران ارتباط داشته باشد.

حناچی گفت: پنج روز پس از این حادثه در سال 95، بنیاد مستضعفان از ساخت «دو ساله» ساختمان جدید به جای پلاسکو خبر داده بود.



قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان