ماهان شبکه ایرانیان

رئیس گمرک کشور مطرح کرد؛

نصب تراشه الکترونیک بر روی کالا‌ها برای جلوگیری از قاچاق از هفته آینده/ آخرین اخبار از ترخیص ۶۰ هزار تلفن همراه از گمرک

میر اشرفی گفت: با نصب تراشه الکترونیک بر روی کالا‌ها و ثبت مسیر‌های عبوری آن‌ها میزان قاچاق کالا را کاهش خواهیم داد.

نصب تراشه الکترونیک بر روی کالا‌ها برای جلوگیری از قاچاق از هفته آینده/ آخرین اخبار از ترخیص 60 هزار تلفن همراه از گمرک

رییس کل گمرکات کشوربه گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی میر اشرفی رئیس گمرک کشور در حاشیه نشست تخصصی مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره رسوب کالا‌ها از جمله تجهیزات آتش نشانی در گمرک اظهار کرد: این موضوع شامل واگن‌های مترو، آمبولاس‌ها و تجهیزات و ماشین‌های آتش نشانی می‌شود و علت کند شدن ترخیص آن‌ها به دلیل مشکل انتقال پول است که فروشنده مدارک مورد نیاز را برای گمرک ارسال نکرده است.

رئیس گمرک کشور با بیان اینکه در مواردی هم به دلیل طولانی شدن زمان ثبت سفارش آن‌ها ابطال شده است، افزود: گمرک تلاش کرده قطعات خودرو و بخشی از کالا‌های وارد شده به کشور تا واریز کامل پول آن‌ها و ارسال مدارک از سوی فروشنده‌ها به صورت درصدی وارد بازار شوند.

وی ادامه داد: به تازگی گواهی نامه‌های ثبت سفارش از 3 ماه به 6 ماه افزایش پیدا کرده است تا سفارش کالا‌هایی که به گمرک آمده‌اند باطل نشوند.

رئیس گمرک کشور در خصوص قاچاق انسان از مرز‌ها گفت: تمام گمرک‌های کشور به دستگاه ایکس ری مجهز نیستند، اما مرز بازرگان دارای دستگاه ایکس ری است و بخش زیادی از قاچاق انسان از همین مرز و توسط دستگاه ایکس ری کشف شده است.

میر اشرفی تاکید کرد: در جلسه امروز تاکید بر این بود که اگر بر روی موضوع پیشگیری تمرکز بیشتری داشته باشیم، موفق‌تر خواهیم بود.

رئیس گمرک کشور با بیان اینکه به نظر ما تعدد قوانین و سازمان‌های مرتبط در حوزه تجارت باعث شده است تا تجارت از مبادی غیر رسمی افزایش پیدا کند، تصریح کرد: 20 دستگاه در کشور متولی تجارت می‌باشند که برخی قانون‌های آن‌ها موازی هم هستند.

وی افزود: قصد داریم با نصب تراشه الکترونیک بر روی کالا‌ها و ثبت اطلاعات مرتبط با آن‌ها و مسیر‌های عبوری میزان قاچاق کالا را کاهش دهیم که این کار هفته آینده از گمرک چابهار آغاز خواهد شد.

رئیس گمرک کشور با اشاره به اینکه عمده قاچاق کالا به کشور مبالغ قابل توجهی ندارند و باید تمرکز خود را بر روی قاچاق عمده کالا قرار دهیم، بیان کرد: با نصب تراشه‌های الکترونیک بر روی کالا‌ها می‌توانیم بارنامه‌ها را کنترل کنیم.

میر اشرفی با اشاره به توقیف 2 هزار خودرو در ایران مال گفت: حدود 13 هزار خودرو در اماکن غیر رسمی گمرک توقیف شده است و گمرک به دنبال این است که مشکلات توقیف آن‌ها رفع کند، زیرا بخشی از این خودرو‌ها با ارز دولتی وارد شده‌اند و باید مابه التفاوت آن‌ها به بانک‌ها پرداخت شوند.

رئیس گمرک کشور با بیان اینکه بخش زیادی از خودرو‌های توقیف شده در مناطق آزاد تجاری هستند، تصریح کرد: تعدادی از آن‌ها با دستور قضایی توقیف شده اند و باید محاکم قضایی‌ دستور رفع توقیفشان را صادر کنند.

وی با اشاره به خودرو‌های توقیف شده گفت: بخشی از آن‌ها که متروکه نشده‌اند را می‌توان مرجوع کرد و بخشی که متروکه شده اند را سازمان املاک تملیکی می‌تواند به فروش برساند.

میر اشرفی  با بیان اینکه موضوع معدوم سازی خودرو‌های توقیف شده  مطرح نیست، تاکید کرد: کادر گمرک و یگان حفاظت در گمرک‌ها تشکیل شده است و ما وجود قاچاق در گمرک‌ها را به صورت صد در صد رد می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه مطرح کردن وجود قاچاق در گمرک را کم لطفی به نسبت به یک سازمان دولتی می‌دانیم، اظهار کرد: بخشی از کالا‌های وارد شده به کشور از طریق گمرک قاچاق نیستند، بلکه تخلف گمرکی هستند.

رئیس گمرک کشور در خصوص زمان ترخیص 60 هزار گوشی از گمرک کشور گفت: بخش عمده‌ای از این گوشی‌ها ترخیص و مابقی تا پایان سال ترخیص می‌شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان