ماهان شبکه ایرانیان

پژوهشگران چینی مغز انسان و موش را به هم متصل کردند

پژوهشگران چینی مغز انسان را به وسیله رایانه به مغز یک موش متصل کردند و بنابراین با این روش قادر به کنترل ذهن این موش شدند.

پژوهشگران چینی مغز انسان و موش را به هم متصل کردند

به گزارش ایسنا و به نقل از سی‌نت، یک تیم از پژوهشگران چینی در مطالعه اخیرشان موفق به کنترل ذهن یک موش از طریق یک سیستم بی‌سیم مغز به مغز که انسان را قادر می‌سازد تا "سایبورگ موش" را از مسیر پیچ و خم حرکت دهد، شدند.

سایبورگ (Cyborg) کوتاه شده سایبرنتیک (Cybernetic) و ارگانیسم (Organism)، یک موجود با هر دو اجزای ارگانیک و مکانیکی است.

پژوهشگران طی این مطالعه توضیح دادند که چگونه یک "رابط مغز به مغز" (BBI) مغز انسان را به کامپیوتر متصل می‌کند و سپس مغز موش را فعال، تحریک و رمزگشایی می‌کند.

در گام بعدی پژوهشگران موش‌ها را با استفاده از الکترود برای تولید حرکات خاصی آموزش دادند. آنها به صورت بی‌سیم الکترودها را از طریق یک کوله پشتی کوچک حاوی محرک، به مغز موش‌ها منتقل کردند.

محققان روش خود را به طور کامل در یک مقاله به نام "آماده سازی سایبورگ موش"(rat cyborg preparation) منتشر کردند و توضیح دادند که چگونه الکترودها را در دو قسمت از مغز موش کاشتند.

اولین آزمایش آنها برای سایبورگ موش، یک محیط پر پیچ و خم مانند یک "استریسک" دارای هشت بازو بود.

کنترل کننده انسانی با دستگاه "الکتروانسفالوگرافی" یا "نوار مغزی"(EEG) برای اندازه‌گیری سیگنال‌های مغز نصب شده بود و این دستگاه نیز به طور مستقیم به کامپیوتر متصل شده بود. در گام بعدی، رایانه سیگنال مغز انسان را رمزگشایی می‌کرد و آن را از طریق یک مدل برای تحریک مغز موش‌ها و در یک جهت خاص حرکت می‌داد.

استفاده از دستگاه الکتروانسفالوگرافی برای اندازه‌گیری سیگنال مغز انسان به این معنی است که محققان نباید به صورت مستقیم الکترودهایی را به مغز انسان متصل کنند البته که این کار خوبی است، اما سیگنال را ضعیف‌تر می‌کند.

"آنگوس مک مورلند"(Angus McMorland) مهندس پزشکی "دانشگاه آوکلند" نیوزیلند که در این تحقیق مشارکت نداشت گفت: الکتروانسفالوگرافی فعالیت الکتریکی را در مغز، از طریق جمجمه اندازه‌گیری می‌کند. الکتروانسفالوگرافی به پژوهشگران یک سیگنال سریع می‌دهد، اما چون جمجمه و پوست بسیار هدایت کننده نیستند و کاملاً ضخیم هستند، سیگنال فضایی خوبی از مغز نمی‌دهد.

این نخستین بار است که از یک رابط مغز به مغز برای تکمیل یک کار ناوبری پیچیده استفاده شده است.

یافته‌های این مطالعه در مجله "Nature's Scientific Reports" منتشر شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان