ماهان شبکه ایرانیان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر:

طرح برهم زدن بازار‌های خرید و فروش اموال مسروقه در استان بوشهر اجرا می‌شود

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر گفت: با ورود جدی دستگاه قضایی در راستای طرح برهم زدن بازار‌های خرید و فروش اموال مسروقه و رصد و نظارت دقیق بر اموال با متخلفان در این زمینه برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، گشتاسبی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان بوشهر در جلسه کارگروه نحوه اجرای برنامه طرح برهم زدن بازار‌های خرید و فروش اموال مسروقه در استان بوشهر ضمن نقش مهم پیشگیری از وقوع جرم در کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: با اجرای طرح‌های پیشگیری از وقوع جرم در استان بوشهر، ضمن برقراری امنیت پایدار، زمینه رشد، توسعه و ترقی همه جانبه استان بوشهر فراهم می‌شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر گفت: طرح برهم زدن بازار‌های خرید و فروش اموال مسروقه در بوشهر با هدف رصد و نظارت دقیق بر این اموال اجرا می‌شود و در این راستا دستگاه قضایی استان به این مسئله ورود جدی پیدا کرده تا با متخلفان در این زمینه برخورد قانونی کند.

وی هدف اصلی طرح را مقابله با خرید و فروش اموال مسروقه، کاهش سرقت و افزایش امنیت و احساس امنیت در جامعه عنوان کرد و گفت: برای پیشگیری از وقوع جرایم می‌بایست به اقدامات پیشگیرانه، فرهنگ سازی و آموزش‌های همگانی توجه بیشتری شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان با تاکید بر اینکه یکی از راه‌های بسیار مؤثر در پیشگیری و مقابله با سرقت، ایجاد اختلال و یا برهم زدن چرخه خرید و فروش اموال مسروقه است گفت: خرید و فروش اموال در حال حاضر با گذشته تغییرات قابل توجهی پیدا کرده است. در خرید و فروش اموال و اجناس دست دوم نیز در مواردی افراد به جای مراجعه مستقیم به کسبه یا مغازه داران از طریق فضای مجازی و سایت‌های فعال در آن که نظارتی بر آن‌ها صورت نمی‌گیرد اقدام به خرید و فروش اموال و اجناس می‌نمایند که متعاقباً مشخص می‌شود اموال خریداری شده از این طریق مسروقه بوده و یا کلاهبرداری در این فرآیند واقع شده است.

وی خاطرنشان کرد: کالا‌های دسته دوم عرضه شده در فضای مجازی که بعضا مسروقه بوده یا از جرم حاصل شده از طریق کانال‌ها یا سایت‌های مختلف افزایش یافته، رصد و نظارت جدی را می‌طلبد. در ضمن مردم باید در خرید‌های اینترنتی از مجاز بودن سایت‌ها و کانال‌های یادشده و کالای ارایه شده اطمینان حاصل نمایند.

گشتاسبی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های اولویت دار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری بوشهر بر هم زدن و ناامن کردن بازار‌های غیررسمی است که انگیزه ارتکاب جرم سرقت را افزایش می‌دهد افزود: با اجرای طرح برهم زدن بازار‌های خرید و فروش اموال مسروقه و رصد و نظارت بر این موضوع، تمام تلاشمان را در این راستا بکار می‌بریم تا بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های صورت پذیرفته از انجام چنین اقداماتی جلوگیری به عمل آورده و اجازه تخلف در این زمینه به سودجویان را ندهیم.

وی اظهار کرد: اجرای برنامه‌های آموزشی با هدف صیانت و حفاظت از اموال، نیازمند حمایت رسانه‌ها و نهاد‌های فرهنگی است تا بتوانیم با فرهنگ‌سازی مناسب در جهت آگاهی بخشی به عموم مردم از ارتکاب چنین جرم‌های غیراخلاقی در جامعه جلوگیری به عمل آید.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر در پایان این نشست موارد‌ی را از جمله تجهیز اماکن تجاری به دوربین‌های مدار بسته، ساماندهی اسکان مسافرین و گردشگران نوروزی، روشنایی معابر و پارک‌های سطح استان، شناسایی بازار‌ها و اماکن خرید و فروش اقلام مسروقه و ضایعاتی، آگاهی رسانی در جهت ارتقا دانش پیشگیری مردم برای حفظ اموال به عنوان مصوبات این جلسه به کارگروه ابلاغ کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان