ماهان شبکه ایرانیان

پهپاد کمکی نیروی هوایی آمریکا اولین پرواز خود را با موفقیت پشت سر گذاشت

نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا یک پهپاد پیشرفته به نام XQ۵۸-A Valkyrie را برای اولین بار روانه آسمان کرده و این پهپاد کمکی مخصوص جت‌های جنگی، اولین ماموریت آزمایشی خود را با موفقیت پشت سر گذاشته است.

پهپاد کمکی نیروی هوایی آمریکا اولین پرواز خود را با موفقیت پشت سر گذاشت

نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا یک پهپاد پیشرفته به نام XQ58-A Valkyrie را برای اولین بار روانه آسمان کرده و این پهپاد کمکی مخصوص جت‌های جنگی، اولین ماموریت آزمایشی خود را با موفقیت پشت سر گذاشته است.

نحوه‌ی عملکرد این پهپاد کمکی بسیار شبیه به مفهومی است که پیش از این، تنها در بازی‌های کامپیوتری مشاهده کرده بودیم. این پهپاد در مواقع مورد نیاز به کمک یک خلبان و جت جنگی‌اش می‌آید و به مبارزه با دشمن می‌پردازد یا اینکه سعی می‌کند با قرار دادن خود در برابر آتش دشمن، از خلبان محافظت کند.

آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی ارتش ایالات متحده با همکاری سیستم‌های هوایی بدون سرنشین کریتوس، این پهپاد کمکی را طراحی کرده. این پهپاد در واقع یک پلتفرم ارزان نسبت به جت‌های جنگی 100 میلیون دلاری به حساب می‌آید که می‌توان از آن برای مبارزه مستقیم در جنگ‌های هوایی یا نقش‌های نظارتی در میدان جنگ استفاده کرد.

پهپاد کمکی

این پهپاد کمکی 2 تا 3 میلیون دلاری توسط خلبان جت کنترل می‌شود و این خلبان می‌تواند از یک یا چند پهپاد استفاده کند و با کنترل آنها، موقعیت و تسلط خود بر جنگ‌های هوایی را بهبود بخشد. این پهپاد‌ها علاوه بر اینکه می‌توانند بمب‌های کم حجمی را حمل کنند، قابلیت پرتاب شدن توسط یک راکت نیز برایشان در نظر گرفته شده و قادرند با سرعت مافوق صوت پرواز کنند.

این نمونه اولیه چند روز پیش اولین پرواز آزمایشی خود را بر فراز منطقه حفاظت شده یوما در ایالت آریزونا با موفقیت به اتمام رساند و قرار است 4 ماموریت آزمایشی دیگر را هم پشت سر بگذارد.

پهپاد کمکی

متخصصین اعلام کرده‌اند این پهپاد طی پرواز 76 دقیقه‌ای خود دقیقاً همانطوری که انتظار می‌رفت عمل کرده و مشکلی برای باتری یا سیستم‌هایش بوجود نیامده است.

بر اساس گزارش New Atlas، این پهپاد می‌تواند چندین بمب هوشمند را با خود حمل کند و برد 4000 کیلومتری دارد. این در حالی است که این رقم در جت‌های جنگی فالکن F-16 و رپتور F-22 به ترتیب به 4200 و  3000 کیلومتر می‌رسد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان