به گزارش ایسنا، مهدی امیدبخش با بیان اینکه "قرار شد پس از درگذشت غلامحسن اولاد "یادنامهای" از اندیشهها و آثار این شاعر بلندآوازه ایران جمعآوری و چاپ شود" گفت: مراحل نهایی به سرانجام رسیده و اهالی قلم نیز نظرات و دیدگاههای خود را در قالبهای نوشته و شعر در اینباره بیان کردهاند که در مجلدی منتشر شده است.
او همچنین با بیان اینکه "دکتر خالصی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی فارس و مجاهد تقی از فرهنگوران استان فارس، در گردآوری و انتشار این اثر همراهی کردهاند" اظهار کرد: این دو اندیشمند، زحمت اصلی گردآوری و انتخاب خاطرات و مقالات مربوطه را در دو بخش برعهده داشتند.
امیدبخش گفت: برگزیدههایی از 11 کتاب استاد اولاد با عنوان آخرین منتخب مجموعههای این شاعر و نویسنده فقید، با نظارت دکتر خالصی گردآوری شده که در انتهای کتاب یادنامه منتشر شده است.
معاون فرهنگی ارشاد فارس خاطرنشان کرد که این کتاب چهارشنبه ٢٢ اسفندماه در سالنی که به نام غلامحسن اولاد نامگذاری شده، رونمایی خواهد شد.
غلامحسن اولاد، شاعر و منتقد ٦ آبانماه ١٣٢٩ در شهرستان دهرم فیروزآباد متولد شد، تحصیلاتش را در دبیرستان قاموس فیروزآباد ادامه داد و پس از آن در شیراز ساکن شد.
اولاد از همان ابتدای جوانی شعرها و مقالات خود را درباره فرهنگ و ادب این مرز و بوم در مجلات و روزنامهها به چاپ رساند.
از غلامحسن اولاد که پنجم فروردین 96 از دنیا رفت، ١١ دفتر شعر شامل باغ آتش، بهار و تکه مهتاب، تریشههای غزل، کنار خوشه گندم، تو سرو هم که نباشی بلندبالایی، در باغ خسته بعدازظهر، عاشقانههایم را هیچ کس نمیخواند، از خودت ای حوصله سر رفتهای، صحرای بایزیدی، سایههای ترکخورده و آن مرد که در نماز گردن میزد، برجای مانده است.