به گزارش ایسنا، راسل هاردی، مدیرعامل شرکت ویتول اظهار کرد: اگر چه جهان آماده نیست بدون ضربه خوردن رشد اقتصادی، به سوی انرژی تجدیدپذیر حرکت کند اما نقطه انعکاس واضحی پیش رو قرار دارد.
هاردی گفت: ما انتظار داریم که تقاضا برای نفت تا 15 سال آینده و با وجود افزایش فروش خودروهای برقی، رشد کند اما پس از این مدت، رشد تقاضا برای نفت متأثر خواهد شد.
ویتول یکی از شرکتهایی بوده که ارزش چند میلیارد دلاری این شرکت بر پایه رشد سریع تقاضا برای نفت در دو دهه گذشته بود و از این رو اذعان این شرکت به این که پیک تقاضا برای نفت به زودی فرا میرسد، قابل توجه است.
این پیشبینی که همزمان با اعلام حجم تجارت ویتول در سال 2018 اعلام شد، در شرایطی مطرح میشود که میان شرکتهای نفتی در خصوص این که آیا سیاستهای محیط زیستی و اقدامات برای محدود کردن تغییرات جوی، رشد مصرف نفت را محدود خواهد کرد، اختلاف نظر وجود دارد.
ویتول اعلام کرد 7.4 میلیون بشکه در روز نفت و محصولات نفتی در سال میلادی گذشته معامله کرده که اندکی بیشتر از 7 میلیون بشکه در روز در سال 2017 است.
این حجم از تجارت گویای اهمیت این شرکت در بازار جهانی 100 میلیون بشکه در روز نفت است. حجم تجارت جهانی روزانه ویتول برای تأمین مجموع مصرف فرانسه، آلمان و اسپانیا کافی است.
مدیرعامل ویتول اظهار کرد که این شرکت تمرکز خود را روی سوختهای پاکتر افزایش داده و سرگرم بررسی فناوریهای جدید است.
درآمد خالص این شرکت در نیمه دوم سال تا دسامبر حدود 750 میلیون دلار در مقایسه با 250 میلیون دلار در شش ماه نخست سال 2018 بود که صنعت انرژی با شرایط بازار نامساعدی روبرو شده بود.
بر اساس گزارش فایننشیال تایمز به نقل از منابع آگاه، ویتول برای کل سال درآمد خالص 1.7 میلیارد دلار را ثبت کرد که شامل 200 میلیون دلاری ضرری که از نوسانات ارزی متحمل شده بود، نبود.