ماهان شبکه ایرانیان

بسته حقوقی میزان/

مجازات صادرکننده چک بی‌محل در اصلاحیه جدید قانون چک/ اگر پنجره‌ای مشرف به خانه شما باشد، می‌توانید در ملک خود در مقابل آن دیوار بکشید

گستردگی مباحث حقوقی و پیچیدگی‌های موضوعات متنوع آن ضرورت آموزش هرچه بیشتر آن را روشن می‎سازد.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، گستردگی مباحث حقوقی و پیچیدگی‌های موضوعات متنوع آن ضرورت آموزش هرچه بیشتر آن را روشن می‎سازد.

ضروریاتی مانند آشنا شدن شهروندان با ضوابط حقوقی و قانونی حاکم بر روابط اجتماعی و آگاهی بخشی جامعه نسبت به مسائل حقوقی یکی از مهمترین راهکار‌ها در کاهش مراجعات مردم به دادگستری است. به همین منظور با بازخوانی سئوالات طرح شده از وکیل آنلاین تلاش می‌کنیم در جهت افزایش آگاهی‌های حقوقی مخاطبان نقش موثری را ایفا کنیم.

اگر پنجره‌ای مشرف به خانه شما باشد، قانونا می‌توانید در ملک خود در مقابل آن دیوار بکشید. کارشناسان وکیل‌آنلاین در این مورد توضیح داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری میزان، پرسش مخاطب وکیل‌آنلاین درباره ایجاد پنجره به ملک همسایه این است:

باسلام منزل مسکونی داشتیم که ضلع جنوبی ان باغ بود. این باغ الان تفکیک شده و کوچه‌ای بن بست بوجود امده که چهار پلاک مسکونی در ان ایجاد شده و گاز و برق و.. شهری هم دارد. با توجه به اینکه دیوار ملک ما حریم داشته برای اینکه هنگام ابیاری باغ دیوار ما را خراب نکند آیا این حریم متعلق به منزل مسکونی بوده یا متعلق به باغ بوده و اگر معمولا ملک مسکونی دارای حریم است الان ما حق داریم پنجره‌ای به این کوچه باز کنم

پاسخ کارشناسان وکیل‌آنلاین:

برابر ماده 133 قانون مدنی کسی نمی‌تواند از دیوارخانه خود به خانه همسایه دربازکند؛ اگرچه دیوار، ملکِ مختص او باشد؛ لیکن می‌تواند ازدیوار مختص خود، روزنه یاشبکه بازکند و همسایه حق منع او را ندارد؛ ولی همسایه هم می‌تواند در ملک خود، جلو روزنه و شبکه‌ی همسایه، دیوار بکشد یا پرده بیاویزد که مانع رویت شود.

پرسش مخاطب وکیل‌آنلاین درباره مجازات صادرکننده چک بی‌محل در اصلاحیه جدید قانون چک این است:

سلام در اصلاحیه جدید قانون چک مجازات صادرکننده چک بی‌محل چیست؟

پاسخ کارشناسان وکیل‌آنلاین

مطابق ماده 5 مکرر الحاقی 1397 قانون صدور چک، بعد از ثبت غیرقابل پرداخت بودن یا کسری مبلغ چک در سامانه یکپارچه بانک مرکزی، این سامانه مراتب را به صورت برخط به تمام بانک‌ها و مؤسسات اعتباری اطلاع می‌دهد. پس از گذشت بیست و چهار ساعت کلیه بانک‌ها و مؤسسات اعتباری حسب مورد مکلفند تا هنگام رفع سوء اثر از چک، اقدامات زیر را نسبت به صاحب حساب اعمال نمایند:

الف- عدم افتتاح هرگونه حساب و صدور کارت بانکی جدید.

ب- مسدود کردن وجوه کلیه حساب‌ها و کارت‌های بانکی و هر مبلغ متعلق به صادرکننده که تحت هر عنوان نزد بانک یا مؤسسه اعتباری دارد به میزان کسری مبلغ چک به ترتیب اعلامی از سوی بانک مرکزی.

ج- عدم پرداخت هرگونه تسهیلات بانکی یا صدور ضمانت نامه‌های ارزی یا ریالی.

د- عدم گشایش اعتبار اسنادی ارزی یا ریالی.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی